Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Osuda napada u kojem je oštećena kuća povratničke porodice

03 Maj 2024
1 min.
Dodik: Osuda napada u kojem je oštećena kuća povratničke porodice

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik osudio je napad u kojem je oštećena kuća povratničke porodice u Gacku i zatražio hitnu akciju u pronalasku počinioca.


Dodik je naveo da je tim povodom razgovarao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Sinišom Karanom.

“Zatražio sam hitnu akciju u pronalaženju napadača”, napisao je Dodik na mreži “Iks”.

Policija u Gacku izvršila je uviđaj na kući u mjestu Gračanica nakon što je vlasnik prijavio oštećenje prozorskog stakla i radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele to toga, saopštila je Policijska uprava Trebinje.

“Policijski službenici su utvrdili da je u kući u kojoj, prema riječima lica koje je prijavilo niko ne živi, oštećeno jedno prozorsko staklo upotrebom vatrenog oružja”, navodi se u policijskom saopštenju.

SRNA

Povezani članci

Usvojen program rada za ovu godinu

Vlada Republike Srpske usvojila je danas Program rada za ovu godinu koji predstavlja integrisani pregled godišnjih planova rada ministarstava i samostalnih republičkih uprava i upravnih organizacija, kao i izvještaj o radu za prošlu godinu. Na posebnoj sjednici Vlade usvojeni su i godišnji planovi rada za ovu godinu ministarstva i Generalnog sekretarijata Vlade Srpske, kao i […]

Amidžić: Opoziciji bliži stav Sarajeva o “Šmitovom zakonu” , pozivam ih da napišu Izborni zakon Srpske

Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić izjavio je Srni da je opoziciji u Republici Srpskoj bliži stav Sarajeva o izlasku na izbore prema nametnutom “Šmitovom zakonu” nego ljudi unutar Republike Srpske, te ih pozvao da oni napišu izborni zakon Srpske i da izbori budu održani prema tom zakonskom aktu. Amidžić je istakao da je opozicija u […]