Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

01 Maj 2024
1 min.
Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih.

Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje.

Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što su to nekada i njihovi roditelji činili.

Među okupljenim je i nekoliko porodica sa djecom koje su došli u prirodu, ali su, zbog vaskršnjeg posta, ove godine preskočili tradicionalno roštiljanje.

U Istočnom Novom Sarajevu nema organizovanih sadržaja povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

Povezani članci

Potrebna kvalitetnija podrška slijepim

Slijepi i slabovidi trebaju kvalitetniju institucionalnu podršku jer nisu u istom položaju kao lica sa drugim invaliditetima koja su zbrinuta kroz sisteme, istaknuto je danas u Istočnom Sarajevu tokom radionice “Socijalna sigurnost slijepih i slabovidih lica i organizacija”. Predsjednik Saveza slijepih Republike Srpske Branko Suzić rekao je da je cilj projekta koji nosi isti naziv […]

Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama

 Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je promovisano 134 diplomiranih studenata prvog i drugog ciklusa studija ove visokoškolske ustanove. Dekan Filozofskog fakulteta Pale Vladan Bartula rekao je da je danas promovisano 115 diplomiranih studenata prvog i 19 drugog ciklusa studija, te da imaju čime da se pohvale s obzirom da su najveća organizaciona […]