Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

29 April 2024
1 min.
Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

Ju JITSU klub “Slavija” iz Istočnog Sarajeva  je i ove godine uzla učešće na 15. Međunarodnom turniru “Banja Luka OPEN 2024”. 

U sportskoj dvorani Borik, Slaviju je predstavljalo 57 takmičara , koji su osvojili 58 medalja.

9 takmičara se okitilo zlatnom medaljom, 26 je zauzelo vicešampionsko mjesto, dok su 23 takmičara osvojila bronzano odlicje.

Za najbolje u svojim kategorijama proglašeni su:

Katarina Mitrović U8

Vuk Mitrović U10

Lana Vrzić U12

Milan Antunović U16

Sa poprilično podmlađenom ekipom i nepotpunim sastavom Slavija je u ekipnom plasmanu zauzela visoko 2.mjesto.

Ekipa je bila u pratnji četiri trenera, Aleksandra Đukelića, Davora Bujaka, Mie Banjanin i Anđele Ždrale i jednog sudije, Lazara Matića.

“Takođe bi istakli i uspjehe naseg takmičara Pavla Gotovca, koji od ove godine nastupa za Ju Jitsu klub Loznica iz Srbije, koji je zauzeo 1. i 2. mjesto te je proglašen za najboljeg seniora kao i najboljeg muškog takmičara turnira.” – navode iz ovog kluba.

Povezani članci

Međunarodni dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna

 Međunarodni dječiji fudbalski turnir, koji se prvu put organizuje u Istočnom Novom Sarajevu, okupiće 1. i 2. juna 1.000 mladih fudbalera od sedam do 11 godina iz više od 100 klubova iz sedam zemalja. Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je da će opština, kao jedan od organizatora turnira, obezbijediti dobre uslove da […]

Sjajni Nedović pokrenuo Zvezdu do druge pobjede nad Partizanom

U drugoj utakmici finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana kao bolji izašli su crveno-bijeli – 80:73i sada su poveli sa 2:0 u seriji. Najzaslužniji za ovakav rezultat bio je Nemanja Nedović koji je u prvom poluvremenu utakmice ubacio čak 21 poen. Bila je to tijesna utakmica, neizvijesna, ali je Zvezda na vrijeme […]