Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Nastavak saradnje Bolnice “Srbija” i Bolnice Medipol Mega

10 Maj 2024
1 min.
Nastavak saradnje Bolnice “Srbija” i Bolnice Medipol Mega

U Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu danas ordiniraju dva ljekara iz Univerzitetske Bolnice Medipol Mega koji su visokokvalifikovani specijalisti ortopedije i spinalne hirurgije, doc. dr. Bilgehan ÇATA i prof. Dr. Bekir Yavuz UÇAR.

Bolnica “Srbija” ustupila je svoje prostorije ljekarima Bolnice Medipol Mega koji će pregledati oko 80 naručenih pacijenata, a pregledi su besplatni.

“Zadovoljstvo nam je što se nastavlja saradnja između naše ustanove i Bolnice Medipol Mega i što smo u mogućnosti da sarađujemo sa jednom od najvećih ustanova u Turskoj”, navodi se u saopštenju Bolnice.

Uže specijalnosti ljekara doc. dr. Bilgehan ÇATAL su sportska hirurgija, operacija stopala i skočnog zgloba, zatvorena operacija ramena, zatvorena operacija koljena, zatvorena operacija skočnog zgloba, deformiteti stopala, dijabetičko stopalo i osteomijelitis, puknuće meniskusa, oštećenje križnih ligamenata.

Specijalnosti prof. Dr. Bekir Yavuz UÇAR su hirurgija kičme, deformiteti kičme, skolioza kifoza, endoskopska spinalna hirurgija, diskus hernija, vratna hernija, tumori na kičmi, infekcije kičme, frakture kičme, spina bifida, neuromuskularna skolioza, kongenitalna skolioza.

Povezani članci

Danas obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade

 U Istočnom Novom Sarajevu danas će biti obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Iz Prve sarajevske mehanizovane brigade je 618 boraca dalo živote za današnju slobodu. Kroz Brigadu je prošlo oko 5.000 boraca i svaki drugi borac je ranjen jednom ili više puta, saopštila je […]

Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Podkrajevi

 U sudaru dva automobila i kamiona na magistralnom putu LJubogošta – Podromanija u mjestu Podkrajevi pet lica je povrijeđeno, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović. Stokanovićeva je navela da se nezgoda dogodila u 6.00 časova, te da su povrijeđeni odvezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. On je rekla da će […]