Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Nikola Jokić dobio čestitku sa Kule Beograd (VIDEO)

10 Maj 2024
4 min.
Nikola Jokić dobio čestitku sa Kule Beograd (VIDEO)

Na najvišoj zgradi u Srbiji i regionu, Kuli Beograd, prikazan je lik srpskog košarkaša Nikole Jokića, koji je treći put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Još jedna trojka, “Go Joker”, po treći put NBA MVP – navodi se na ispisima koji izlaze na Kuli Beograd, propraćeni Jokićevom fotografijom.

Srpski košarkaš Nikola Jokić po treći put u karijeri proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige, a Kula Beograd, ponovo je zasijala u čast našeg proslavljenog šampiona, kao i još jednog od njegovih dostignuća, koja će, sigurni smo, nastaviti da se nižu!, navodi se na instagram stranici Kule Beograd.

Povezani članci

Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova

Paljanin Goran Krulj, koji nastupa za reprezentaciju Srbije, osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova u disciplini “stojeći biceps”, koje je održano danas u Češkoj Republici. Ovom medaljom Krulj je još jednom pokazao da je u samom vrhu svjetske i evropske smotre dizača tegova. Krulj je ranije bio i prvak Balkana, drugi […]

Višegradski košarkaši ušli u Premijer ligu BiH

Ekipa Rukometnog kluba “Višegrad HED” osvojila je danas titulu prvaka Republike Srpske pobjedivši ekipu “Dervente” i izborila je plasman za ulazak u Premijer ligu BiH. Predsjednik Rukometnog kluba “Višegrad HED” Čedomir Guzina rekao je da je ovom pobjedom ostvaren istorijski uspjeh. On je zahvalio igračima i stručnom rukovodstvu koji su dali sve od sebe da […]