Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Od 20. maja usluge fizioterapeuta u ambulanti “Stari Grad”

10 Maj 2024
1 min.
Od 20. maja usluge fizioterapeuta u ambulanti “Stari Grad”

Ambulanta porodične medicine “Stari Grad” u Istočnom Starom Gradu organizovaće od 20. maja za sve korisnike usluga ove ustanove redovne posjete sertifikovanog fizioterapeuta.

Fizioterapeut baviće se tretiranjem bolnih stanja lokomotornog sistema kao i svih vrsta terapijskih masaža uz bioenergomasažu foksov aparatom /zlatna rukavica/, navedeno je na stranici opštine Istočni Stari Grad.

Fizioterapeut će se baviti i terapijom svih ostalih reumatoloških, neuroloških i ortopedskih stanja.

Terapije će biti prilagođene svim starosnim strukturama stanovnika čime će se olakšati dostupnost ove vrste usluga za sve one pacijente koji su do sada morali da čekaju duži vremenski period kako bi došli na red za terapiju u drugim ustanovama.

Fizioterapeut će pružati i savjetodavne usluge i na taj način pokušaće se na trajniji način riješiti pitanje određenih zdravstvenih stanja kod pacijenata.

Za sve dodatne informacije, kao i rezervacije termina pozvati na broj 057/265-089. 

SRNA

Povezani članci

Obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade

Na vojničkom groblju na Vracama služen je parastos za 618 poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata i položeni vijenci kod centralnog spomen-krsta povodom obilježavanja 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske /VRS/, nakon čega je održana i akademija u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo. Predsjednik opštinske Boračke organizacije Istočno […]

Danas obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade

 U Istočnom Novom Sarajevu danas će biti obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Iz Prve sarajevske mehanizovane brigade je 618 boraca dalo živote za današnju slobodu. Kroz Brigadu je prošlo oko 5.000 boraca i svaki drugi borac je ranjen jednom ili više puta, saopštila je […]