Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Bjelica: Apsolutna pobjeda SNSD-a, nastavak dokazane politike

06 Oktobar 2024
1 min.
Bjelica: Apsolutna pobjeda SNSD-a, nastavak dokazane politike

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Trnovo Miroslav Bjelica, koji je pobijedio na današnjim lokalnim izborima, izjavio je Srni da će dokazana politika ove političke partije u ovoj lokalnoj zajednici biti nastavljena, jer je SNSD osvojio apsolutnu većinu.


Bjelica je rekao da je SNSD u Trnovu ostvario istorijski rezultat i kada je riječ o broju glasova za gradonočalenika Istočnog Sarajeva i za odbornike.

“SNSD ima apsolutnu većinu u Trnovu. SNSD je dominantna snaga”, naglasio je Bjelica.

On je rekao da će pobjednička politika biti nastavljena s jasnim programom.

“Moramo raditi na razvoju privrede i poljoprivrede, da izgradimo putnu komunikaciju za Jahorinu za šta imamo i obećanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, da izgradimo izletište Kazane”, naveo je Bjelica.

Prema njegovim riječima, u planu je i izgradnja fabrike vode.

SRNA

Povezani članci

Elek: Gasovod završen znatno prije roka, zahvalnost Dodiku i Vladi za podršku

 Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” Istočno Sarajevo Nedeljko Elek rekao je da je distrubitivni čelični gasovod Pale–Jahorina, koji je danas svečano pušten u rad, projekat koji će trajati narednih 100 godina. Elek je rekao novinarima da se od danas svi hoteli i apartmani mogu priključiti na gas na ovoj olimpijskoj ljepotici, a da će turisti zimus skijati […]

Pušten u rad gasovod Pale-Јahorina, projekat vrijedan 15 miliona KM; Prisustvovao predsjednik Srpske (FOTO)

Gasovod Pale-Јahorina je pušten u rad čime je završena gasifikacija kompletne planine. Riječ je o projektu vrijednom 15 miliona maraka, koji je finansiran sredstvima Vlade Republike Srpske. Gasovod je pustio u rad predsjednik Srpske Milorad Dodik simboličnim paljenjem plamena. Ukupna mreža je dužine 27 kilometara, od čega je 11 kilometara primarnog distributivnog gasovoda, a 16 […]