Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ćosić: Očekujem da nas građani ocjene na osnovu rezultata

13 Septembar 2024
2 min.
Ćosić: Očekujem da nas građani ocjene na osnovu rezultata

 Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić izjavio je Srni da od svojih sugrađana očekuje da objektivno ocjenjuju sve koji učestvuju u političkom životu i da na osnovu toga donesu odluku i glasaju na predstojećim lokalnim izborima.


“Ukoliko sam kao gradonačelnik posljednje više od tri i po godine zaslužio njihovo povjerenje, biće mi drago da nastavim da vodim ovaj grad. Gradska uprava jednim dijelom ima obavezu za razvoj grada, ali i sve opštinske uprave u sastavu grada, kao i svi akteri i ostale institucije, nose njegov razvoj i napredak”, rekao je Ćosić.

On je dodao da će, ukoliko dobije povjerenje birača na lokalnim izborima, osim realizacije započetih, biti i novih projekata.

“Mogu obećati još jači i aktivniji angažman u svim opštinskim upravama, ali i da ću sa Vladom Republike Srpske završiti ono što sam postavio kao strateški cilj, a odnosi se na redefinisanje prihoda u budžetu grada, jer ovako kako su sada pozicionirani ne omogućavaju dovoljno razvojnu komponentu”, rekao je Ćosić.

On je dodao da će tražiti da posao koji je započet kroz inicijativu za izmjene i dopune Zakona o budžetskom sistemu Republike Srpske bude završen.

“Ne zbog mene kao gradonačelnika, već zbog građana koji žive u opštinama u sastavu ovog grada”, naveo je Ćosić.

On je izrazio nadu da će nastavak izborne kampanje proteći mirno.

“Za sada prolazi mirno i nadam se da će nas naši sugrađani cijeniti samo na osnovu onog rezultata, doprinosa i podrške koju smo im dali vršeći naše funkcije”, poručio je Ćosić.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Vujičić će stajati na braniku Republike Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić treba da bude izabran na tu funkciju jer će nesumnjivo stajati na braniku Republike Srpske, Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva. Dodik je istakao da je večeras došao u Istočnu Ilidžu da podrži Vujičića zato što vjeruje u pobjedu Republike […]

LUDILO „SEĆIJAŠA“: Ćosić zapalio svijeću za sve koji su osmisli da tenk stave kao spomenik u Sarajevu

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva kaže za Novosti da se do sada svašta doživjelo od sarajevske čaršije i sarajevskih „sećijaša“, ali kako kaže izvitoperenost i bolest uma manifestovanu postavljanjem tenka kao spomenika i to u blizini škole, vrhunac je njihovog ludila. Mi se molimo za njihovu djecu da porastu u normalne i zdrave ljude i […]