Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Cvijanović: Trajna obaveza institucija – unapređenje prava i materijalnog statusa radnika

01 Maj 2024
1 min.
Cvijanović: Trajna obaveza institucija – unapređenje prava i materijalnog statusa radnika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je u čestitki upućenoj građanima, radnicima i sindikatima u Republici Srpskoj i BiH, povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, da je unapređenje prava i materijalnog statusa radnika trajna obaveza svih nadležnih institucija.


“Obilježavanje 1. maja je prilika da se podsjetimo na sve one koji su utrli put pravednijim i humanijim uslovima rada, izgradnji boljeg društva i jednakih šansi za sve, ali i da istaknemo važnost čovjeka, kao najvažnijeg resursa današnjice”, ističe se u čestitki.

Ona je ukazala da je upravo zato unapređenje ukupnih prava radnika, njihovog materijalnog statusa, posebno u realnom sektoru, jačanje privrednog ambijenta, stvaranje novih radna mjesta i novih vrijednosti trajna obaveza svih nadležnih institucija.

Cvijanovićeva je poželjela radnicima i sindikatima da u dobrom zdravlju i raspoloženju provedu predstojeće prvomajske praznike.

“U želji da u narednom periodu svjedočimo stvaranju što boljih životnih uslova i poboljšanju ekonomskog standarda svih naših građana, još jednom vam čestitam Praznik rada”, navodi se u čestitki.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Informisala sam SB UN da se Bećirović obraća u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva i svih u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović potvrdila je za Srnu da je informisala Savjet bezbjednosti UN da će se Denis Bećirović na današnjoj sjednici obratiti u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva, niti u ime svih u BiH. Na pitanje Srne da li je informisala Savjet bezbjednosti da bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović […]

Košarac: Za BiH najbolje da rezolucija o Srebrenici bude povučena

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac rekao je da je predložena rezolucija o Srebrenici potpuno nepotrebna i netačna i da bi za BiH i pokretače rezolucije bilo najbolje da je povuku. “To bi bilo najbolje za BiH. To bi bilo najbolje i za dobre odnose Bošnjaka, Srba i svih ostalih”, rekao je Košarac novinarima na […]