Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Danas malo toplije, popodne naoblačenje

01 Oktobar 2024
1 min.
Danas malo toplije, popodne naoblačenje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno sunčano i malo toplije, uz maksimalnu temperaturu vazduha do 23 stepena Celzijusova.


Jutros je oko rijeka i po kotlinama ponegdje moguća prolazna magla, a u višim predjelima i slab mraz, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne će doći do postepenog naoblačenje od zapada, koje će se premještati ka istoku.

Dnevna temperatura vazduha biće od 17 do 23, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab vjetar, promjenljiv ili istočnih smjerova.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je malo do umjereno oblačno i sunčano.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Sokolac minus tri, Han Pijesak minus jedan, Kalinovik nula, Srebrenica, Čemerno, Šipovo, Drinić, Gacko jedan, Mrkonjić Grad, Kneževo, Ribnik, Bjelašnica i Tuzla dva, Novi Grad i Sarajevo tri, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Prijedor, Mlječanica, Srbac i Bihać četiri, Zvornik, Višegrad, Bileća, Mrakovica, Rudo i Zenica pet, Foča šest, Trebinje devet, Mostar 11, te Neum 13 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Muškarac iz Hadžića uhapšen po potjernici Suda u Sokocu

Muškarac iz Hadžića čiji su inicijali B.A. /32/ uhapšen je u opštini Ilidža po centralnoj potjernici koju je za njim raspisao Osnovni sud u Sokocu. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo saopšteno je da je policija u mjestu Plandište u opštini Ilidža noćas u 00.40 časova kontrolisala vozilo “pežo”, kojim je upravljao B.A, te da […]

I jutros dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u dvije škole

I jutros su u dvije škole u Kantonu Sarajevo stigle dojave o postavljenim eksplozivnim napravama, uprkos hapšenjima maloljetnika koji se dovode u vezu sa lažnim dojavama. Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić je izjavila da su u toku provjere. Prema pisanjima federalnih medija, jedna od škola u koju je stigla dojava je Srednja mašinska tehnička […]