Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

DEMOS predstavio kandidate za odbornike u SO Istočno Novo Sarajevo: Puna podrška Katiću i Ćosiću

28 Septembar 2024
2 min.
DEMOS predstavio kandidate za odbornike u SO Istočno Novo Sarajevo: Puna podrška Katiću i Ćosiću

U sali Kulturnog centra sinoć je održan centralni skup OO DEMOS Istočno Novo Sarajevo za lokalne izbore, na kome su predstavljeni kandidati za odbornike.

Pažljivo smo birali one koji će biti vaš glas, koji će zastupati interese svojih sugrađana, časno i hrabro raditi kako bi naša opština svakodnevno napredovala. Nastavljamo odličnu saradnju sa našim koalicionim partnerima iz SNSD-a i dajemo punu podršku Jovanu Katiću, kandidatu za načelnika naše opštine i Ljubiši Ćosiću, kandidatu za gradonačelnika Istočnog Sarajeva“, poručio je Aleksandar Kostović, nosilac liste kandidata za odbornike DEMOS-a u Skupštini opštine Istočno Novo Sarajevo.

Aleksandar Kostović, nosilac liste kandidata za odbornike DEMOS-a u Skupštini opštine Istočno Novo Sarajevo.

Kandidat za načelnika opštine Jovan Katić u obraćanju prisutnima istakao je da koaliciju SNSD-a i DEMOS-a veže zajednička želja  da od Istočnog Novog Sarajeva naprave što bolje mjesto za život. Ponovio je opredijeljenost za nastavak izuzetne saradnje i u naredne četiri godine.

Kandidat za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić

Kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je važnost zajedničkog rada, kako bi snaga koalicije i na gradskom nivou dala doprinos nastavku razvoja Istočnog Sarajeva u svim segmentima.

Kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić

Potpredsjednik DEMOS-a Aco Stanišić pohvalio je rad odbora u Istočnom Novom Sarajevu, kao i saradnju sa najvažnijim koalicionim partnerom – SNSD-om. Istakao je da je uvjeren da će isti ljudi nastaviti procese koji su u toku i da će naredne četiri godine biti potvrda predanog rada u korist svakog građanina ove regije.

Potpredsjednik DEMOS-a Aco Stanišić

Povezani članci

Karan i Kostrešević u posjeti Staničnom odjeljenju policije Mokro

 Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević posjetiće danas Stanično odjeljenje policije Mokro, opština Pale, koje se nalazi u novim prostorijama ove mjesne zajednice. Karan i Kostrešević će Stanično odjeljenje policije Mokro posjetiti u 13.00 časova, najavljeno je iz MUP-a Srpske. Planirane su izjave za novinare.

Preminuo primarijus doktor Momir Janković

Specijalista neuropsihijatrije primarijus doktor Momir Јanković /74/ preminuo je nakon kraće bolesti, saopšteno je iz Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu. Doktor Јankoviće rođen je 1950. godine u Gazivodama, opština Sokolac, gdje je i pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Medicinski fakultet završio je u Beogradu 1977. godine, a 1984. godine specijalizaciju iz neuropsihijatrije. Edukaciju iz kliničke […]