Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Đoković: Volim da igram u Šangaju, imam motivaciju da ovdje osvojim 100. titulu (VIDEO)

03 Oktobar 2024
1 min.
Đoković: Volim da igram u Šangaju, imam motivaciju da ovdje osvojim 100. titulu (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da voli da igra na Masters turniru u Šangaju i da ima motivaciju da u kineskom gradu osvoji 100. titulu u karijeri.

– Volim da igram u Kini, a ove godine imam i ekstra motiv da ovdje osvojim 100. titulu u karijeri. Uvijek sam imao mnogo uspjeha ovdje, kao i u Pekingu. Volim podršku navijača koju imam ovdje – rekao je Đoković na konferenciji za novinare, prenosi Eurosport.

Više ATP titula od Đokovića imaju DŽimi Konors (109) i Rodžer Federer (103).

Srpski teniser je naglasio da njegova ljubav prema tenisu nikad neće prestati.

– Imam mnogo emocija kada igram, i to ne samo na turniru, već i na treninzima. Ponekad ne ide uvijek kako treba, ali mislim da je moj odnos sa tenisom mnogo dublji uspjeha ili neuspjeha. To je sport u koji sam se zaljubio kada sam bio veoma mlad – izjavio je Đoković.

Đoković nastup na Masters turniru u Šangaju počinje u drugom kolu protiv pobjednika meča između Amerikanca Aleksa Mikelsena i Kineza Јunčaoketa Bua.

Tanjug

Povezani članci

Selektor Srbije Stojković saopštio spisak od 24 fudbalera za mečeve Lige nacija

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je danas konačan spisak od 24 fudbalera na koje će računati u mečevima grupe A4 Lige nacija protiv Švajcarske i Španije. Na spisku su: Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Јovanović; Defanzivci: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Јan Karlo Simić, Kosta Nedeljković, Strahinja Eraković; Vezisti: Saša Lukić, Ivan Ilić, Saša Zdjelar, […]

Aleks Mikelsen prvi protivnik Đokovića na mastersu u Šangaju

Američki teniser Aleks Mikelsen biće prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju, pošto je u prvom kolu savladao Kineza Јunčaoketea Bua rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Mikelsen, 43. na ATP listi, stigao je do pobjede nad Kinezom za sat i 16 minuta i to tako što je u oba seta napravio po jedan brejk, a […]