Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Han Pijesak: “Gulašijada” u nedelju

30 Avgust 2024
1 min.
Han Pijesak: “Gulašijada” u nedelju

 Turistička organizacija opštine Han Pijesak uz podršku lokalne uprava organizuje četvrtu gastro-turističku manifestaciju “Gulašijada”,na izletištu Komnica kod Han Pijeska u nedjelju, 1. septembra, najavili su iz ove javne ustanove.


Vjekoslav Maksimović iz Organizacionog odbora ove manifestacije rekao je Srni da i ove godine “Gulašijada” ima humanitarni karakter.

On je naglasio da će organizatori odlučiti kome su sredstva prikupljena na ovoj manifestaciji putem humanitarnih kutija, najpotrebnija u ovoj lokalnoj zajednici.

Maksimović je podsjetio da su sredstva prikupljena na prethone dvije “Gulašijade” uručena Dječijem Vrtiću “Diana Budisavljević” i Taekvando klubu “Ozon”.

“Očekujemo kao i ranije veliki broj posjetilaca i lijepo druženje u predivnom planinskom ambijentu netaknute prirode i pozivam zainteresovane da se blagovremeno prijave”, naglasio je Maksimović.

On je dodao da će pored gastroponude na izletištu Komnica biti održana sportska takmičenja u, bacanju kugle, streljaštvu,odbojci i navlačenju konopca.

Novčane i simbolične nagrade obezbijeđene su za tri najbolje pripremljena gulaša, i za pobjednike u sportskim nadmetanjima.

Organizator “Gulašijade” je Turistička organizacija opštine Han Pijesak, a pokrovitelj opština Han Pijesak.

Povezani članci

Dodik: Za blokadu Doma naroda odgovorni Amerikanci i Britanci; Amerika omogućila da SDA upravlja pravosuđem

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u intervjuu Srni da su za blokadu Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH odgovorni Amerikanci i Britanci, koji su stali svojom moći iza lažnog mandata Kristijana Šmita i dali dopuštenje Bošnjacima da rade šta žele. “Sve ovo vrijeme insistiramo na dosljednoj primjeni i poštovanju Dejtonskog sporazuma i borimo se […]

Bivši logoraš iz Bradine svjedoči u procesu protiv Kemala Mrndžića u Bostonu

Bivši logoraš Slobodan Mrkajić iz Bradine, koji je prošao golgotu u logorima u Tarčinu i Čelebićima tokom rata u BiH, danas putuje u Boston gdje će biti svjedok u procesu protiv Kemala Mrndžića, koji je pod lažnim imenom, izmišljenom pričom i falsifikovanim dokumentima 1999. godine primljen u Ameriku kao srpska izbjeglica. Nakon što je Mrndžić, […]