Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočna Ilidža: Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

08 Oktobar 2024
2 min.
Istočna Ilidža: Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Suvozač u automobilu “škoda” teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u opštini Istočna Ilidža.


U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče oko 14.20 časova u Ravnogorskoj ulici, učestvovao je i automobil “pasat” kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali B.R. iz Istočne Ilidže, dok je “škodu” vozio R.D. iz Istočnog Novog Sarajeva, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Teške povrede suvozača konstatovane su u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu.

Policija je obavila uviđaj, a nakon dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, protiv vozača B.R. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija na Sokocu juče je oko 4.25 časova uhapsila muškarca J.K. zbog osnova sumnje da je fizički napao O.N. nanio mu povrede glave.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu, gdje su i konstatovane povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policija je od lica sa Sokoca čiji su inicijali N.M. privremeno oduzela automobil “škoda” zbog sumnje da je najvjerovatnije falsifikovan broj šasije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela falsifikovanje isprave.

Policijski službenici Policijske stanice Han Pijesak preduzimaju zakonom predviđene mjere i radnje na pronalsku izvršioca krivičnog djela krađa počinjenog juče na području ove opštine.

Policiji je juče oko 8.30 časova prijavljeno da je iz vikendice privatnog vlasništva ukraden građevinski materijal.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

SRNA

Povezani članci

Elek: Gasovod završen znatno prije roka, zahvalnost Dodiku i Vladi za podršku

 Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” Istočno Sarajevo Nedeljko Elek rekao je da je distrubitivni čelični gasovod Pale–Jahorina, koji je danas svečano pušten u rad, projekat koji će trajati narednih 100 godina. Elek je rekao novinarima da se od danas svi hoteli i apartmani mogu priključiti na gas na ovoj olimpijskoj ljepotici, a da će turisti zimus skijati […]

Pušten u rad gasovod Pale-Јahorina, projekat vrijedan 15 miliona KM; Prisustvovao predsjednik Srpske (FOTO)

Gasovod Pale-Јahorina je pušten u rad čime je završena gasifikacija kompletne planine. Riječ je o projektu vrijednom 15 miliona maraka, koji je finansiran sredstvima Vlade Republike Srpske. Gasovod je pustio u rad predsjednik Srpske Milorad Dodik simboličnim paljenjem plamena. Ukupna mreža je dužine 27 kilometara, od čega je 11 kilometara primarnog distributivnog gasovoda, a 16 […]