Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

01 Maj 2024
1 min.
Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih.

Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje.

Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što su to nekada i njihovi roditelji činili.

Među okupljenim je i nekoliko porodica sa djecom koje su došli u prirodu, ali su, zbog vaskršnjeg posta, ove godine preskočili tradicionalno roštiljanje.

U Istočnom Novom Sarajevu nema organizovanih sadržaja povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada.

Povezani članci

Projekat ispitivanja prevalence bolničkih infekcija u bolnicama Republike Srpske

Specijalista epidemiologije sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Foči, a ujedno i konsultant Bolnice „Srbija“ za bolničke infekcije, i član komisije za prevenciju i suzbijanje intrahospitalnih i bolničkih infekcija prof. dr Biljana Mijović istakla je da svake godine autonomna pokrajina Vojvodina preko pokrajinskog sekretarijata za nauku organizuje finansiranje naučno istraživačkih projekata koje rade zajedno istraživači iz […]

VIK Istočno Sarajevo: Obavještenje o prekidu u vodosnabdijevanju

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” ad Istočno Sarajevo obavještava potrošače u ulici Spasovdanska br. 25A i 25B u Istočnom Novom Sarajevu  da će u periodu od 08:00 do 12:00 časa doći do prekida u vodosnabdijevanju. Do prekida će doći zbog hitne sanacije kvara na vodovodnoj mreži. “Molimo potrošače za strpljenje i razumjevanje”, navodi se u saopštenju.