Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Izborni proces teče bez problema i u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku

06 Oktobar 2024
1 min.
Izborni proces teče bez problema i u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku

U Han Pijesku je do 15.00 časova glasalo 1.800 birača ili 60 odsto od 3.150 upisanih u birački spisak, rekla je Srni predsjednik Opštinske izborne komisije /OIK/ Jela Josić.

U Rogatici je do 15.00 časova glasalo 4.978 birača ili 57,56 odsto od 8.901 evidentiranog u ovoj osnovnoj izbornoj jedinici, izjavila je Srni predsjednik OIK-a Neda Obradović.

Predsjednik OIK-a Sokolac Dragan Bašević rekao je da je do 15.00 časova na području ove opštine glasalo 5.185 birača ili 50,28 odsto od ukupno evidentiranog 10.431 birača.

U opštinskim izbornim komisijama u Han Pijesku, Sokocu i Rogatici rekli su da izorni proces teče bez problema.

SRNA

Povezani članci

Elek: Gasovod završen znatno prije roka, zahvalnost Dodiku i Vladi za podršku

 Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” Istočno Sarajevo Nedeljko Elek rekao je da je distrubitivni čelični gasovod Pale–Jahorina, koji je danas svečano pušten u rad, projekat koji će trajati narednih 100 godina. Elek je rekao novinarima da se od danas svi hoteli i apartmani mogu priključiti na gas na ovoj olimpijskoj ljepotici, a da će turisti zimus skijati […]

Pušten u rad gasovod Pale-Јahorina, projekat vrijedan 15 miliona KM; Prisustvovao predsjednik Srpske (FOTO)

Gasovod Pale-Јahorina je pušten u rad čime je završena gasifikacija kompletne planine. Riječ je o projektu vrijednom 15 miliona maraka, koji je finansiran sredstvima Vlade Republike Srpske. Gasovod je pustio u rad predsjednik Srpske Milorad Dodik simboličnim paljenjem plamena. Ukupna mreža je dužine 27 kilometara, od čega je 11 kilometara primarnog distributivnog gasovoda, a 16 […]