Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Kompanikja “Mraz” donirala 1.500 uniformi za radnike Bolnice “Srbija”

03 Oktobar 2024
1 min.
Kompanikja “Mraz” donirala 1.500 uniformi za radnike Bolnice “Srbija”

Kompanija “Mraz” donirala je danas 1.500 uniformi sa mantilima za zdravstvene radnike Bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu.


Direktor ove bolnice Nebojša Šešlija rekao je da je ovo velika donacija za ustanovu, koja će sigurno vrijediti i poslužiti u naredne dvije do tri godine, saopšteno je iz Bolnice “Srbija”.

“Posebnu zahvalnost dugujemo vlasniku kompanije `Mraz` Mladenu Kovačeviću i poslaniku u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslavu Vujičiću”, rekao je Šešlija.

Vujičić je istakao da je kompanija “Mraz” pokazala društvenu odgovornost i korektan odnos prema Bolnici “Srbija”.

“Drago mi je da imamo ovakvih primjera i što je ova kompanija prepoznala značaj Bolnice `Srbija` i požrtvovanost medicinskog osoblja”, naglasio je Vujičić.

On je dodao da, iako ova zdravstvena ustanova ima odlične uslove za rad i potrebu opremu, donacija će im sigurno značiti i služiti u budućem radu.

Povezani članci

Besplatni mamografski pregledi u Trnovu 12.oktobra

Dom zdravlja Trnovo i Udruženje žena oboljelih i liječenih od karcinoma dojke i reproduktivnih organa “FeminIS” organizovaće 12. oktobra besplatne mamografske preglede za 50 žena. Osim mamografskih pregleda, predviđeno je i besplatno mjerenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska, objavljeno je na sajtu opštine Trnovo. Pregledi su namijenjeni prvenstveno zdravim ženama starijim od 40 […]

Kalinić: Da li “djela” i “volja naroda” mogu mimo istinske volje naroda!?

Predstojeći lokalni izbori nisu obični i nisu samo demokratsko, nego i nacionalno pitanje, jer da bi naša kuća, Republika Srpska, i u naredne dvije godine ostala stabilna, ona to mora biti od temelja, lokalnih zajednica, do krova Srpske u jednom komadu, upozorio je nekadašnji predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Dragan Kalinić u kolumni za Srnu. […]