Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Konferencija povodom “Jagnjijade Vučija Luka”

21 Jun 2024
1 min.
Konferencija povodom “Jagnjijade Vučija Luka”

U opštini Istočni Stari Grad danas će biti održana konferencija za novinare povodom održavanja gastro-turističke manifestacije “Jagnjijada 2024. Vučija Luka”, najavljeno je iz Opštinske uprave.


Na konferenciji će biti predstavljen i dokument Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kojim se “Jagnjijada Vučija Luka” proglašava manifestacijom od izuzetnog značaja.

Novinarima će se obratiti načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović i predstavnik Organizacionog odbora “Jagnjijade” Aleksandar Gavrilović, te će biti predstavljene aktivnosti povodom održavanja manifestacije.

Zainteresovane ekipe za učešće na “Jagnjijadi” prijave mogu poslati mejlom na adresu: [email protected] najkasnije do 19. juna do 15.00 časova.

Konferencija za novinare počeće u 11.00 časova u sali Skupštine opštine Istočni Stari Grad na Hreši.

SRNA

Povezani članci

Puštena u rad fotonaponska elektrana vrijedna 92.000 KM

Na zgradi Gradske uprave Istočno Sarajevo danas je puštena u rad fotonaponska elektrana koja bi trebala da doprinese znatnoj uštedi električne energije, čiju je izgradnju finansirala EU sa 92.000 KM. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić rekao je da je zgrada Gradske uprave prvi objekat u BiH na kojem je u okviru projekta “EU za lokalne […]

Na Konferenciji beba u Istočnom Novom Sarajevu učestvovale 73 bebe, izabrano tročlano predsjedništvo

Na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu održana je 16. “Konferencija beba” na kojoj su učestvovale 73 bebe i izabrano tročlano predsjedništvo koje čine Sofija Milinković, Lazar Lackanović i Anđelina Rudan. Najmlađa prijavljena beba je Sofija Milinković, najstarija je Lazar Lackanović dok najviše braće i sestara ima Anđelina Rudan. “Konferenciju beba” sinoć je organizovala […]