Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Košarac: Vukanović kriv za klevetu, novac ide u humanitarne svrhe

13 Septembar 2024
1 min.
Košarac: Vukanović kriv za klevetu, novac ide u humanitarne svrhe

 Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac rekao je da je dobio prvostepenu presudu protiv lidera Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića za iznesene klevete i najavio da će novac donirati u humanitarne svrhe.


Košarac je naveo da ga je advokatski tim danas obavijestio da je dobio prvostepenu presudu protiv Vukanovića.

“Kada Vukanović napiše neistine poput toga da imam neke veze sa određenom bankom i nekakvim poslovnim prostorima u Trebinju, da nešto kontrolišem iz sjene i da uzimam veliki novac, Osnovni sud u Sokocu u prvostepenoj presudi kaže da mi dotični autor ovih nebuloza mora isplatiti novac na ime naknade štete zbog klevete”, objavio je Košarac na “Instagramu”.

Košarac je najavio da će, kada presuda postane pravosnažna, novac koji mu Vukanović isplati donirati u humanitarne svrhe.

“I svaki put kada razni `Vukanovići` iznesu neistine i klevete na moj račun, procedura će biti ista. Odgovorom će se baviti nadležne pravosudne institucije, a ja ću novac i dalje usmjeravati ljudima kojima je pomoć potrebna”, naglasio je Košarac.

On je dodao da će time bar neko imati koristi od laži i nebuloza koje javno plasiraju Vukanović i ine opozicione perjanice.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Mladim kandidatima data uloga da upravljaju razvojem opštine

Predsjednik SNSD-a Miorad Dodik izrazio je zadovoljstvo što su na odborničkoj listi SNSD-a u Rogatici mladi i obrazovani ljudi, kao što je to i kandidat za načelnika Ninoslav Prelić, kojima je data uloga da narednih desetak godina vode glavnu riječ o razvoju opštine. “To najbolje mogu da urade ljudi koji ovdje žive”, rekao je Dodik […]

U Rogaticu uloženo gotovo 20 miliona KM i osam miliona KM od IRB-a

U opštinu Rogatica je prema različitim osnovama uloženo više od 19,6 miliona KM od decembra 2018. godine, plus 8,2 milion KM putem kredita Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, podaci su Vlade Srpske. Ulaganja iz budžetskih sredstava sa pozicije javne investicije iznose ukupno 1.200.000 KM, i to 2018. godini 200.000 KM, od čega 100.000 KM za rekonstrukciju […]