Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu u Sarajevu

02 Maj 2024
1 min.
Mitropolit Hrizostom sutra služi večernje u Sabornom hramu u Sarajevu

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom sutra, na Veliki petak, će u Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Sarajevu služiti večernje bogosluženje sa iznošenjem plaštanice, najavljeno je iz Mitropolije dabrobosanske.

Večernje bogosluženje sa iznošenjem plaštanice u Sabornom hramu u Sarajevu planirano je za 17.00 časova, dok će statije biti u 18.30 časova.

U Staroj crkvi u Sarajevu, mitropolit Hrizostom će u četvrtak, 4. maja, na Veliku subotu, služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u 9.00 časova.

Na Vaskrs, 5. maja, mitropolit Hrizostom će u Sabornom hramu u Sarajevu služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u 9.00 časova, dok je Pashalno večernje planirano za 17.00 časova.

Svetu arhijerejsku liturgiju u Sabornom hramu u Sarajevu mitropolit će služiti i drugog dana Vaskrsa, 6. maja, u 9.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Košarac: Ništa argumentovano i istinito u istupima Bećirovića i Šmita

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je da nema ništa argumentovano, činjenično i istinito u istupu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića i njemačkog diplomate Krstijana Šmita pred Savjetom bezbjednosti UN, niti da je njihov cilj da međunarodnoj javnosti predstave objektivnu sliku o BiH. “Pred Savjetom bezbjednosti UN ništa iznenađujuće i neočekivano. Već viđen scenario […]

Cvijanović: Informisala sam SB UN da se Bećirović obraća u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva i svih u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović potvrdila je za Srnu da je informisala Savjet bezbjednosti UN da će se Denis Bećirović na današnjoj sjednici obratiti u ličnom svojstvu, a ne u ime Predsjedništva, niti u ime svih u BiH. Na pitanje Srne da li je informisala Savjet bezbjednosti da bošnjački član Predsjedništva BiH Denis Bećirović […]