Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

MUP će obezbijediti povoljan bezbjedonosni ambijent za održavanje izbora

13 Septembar 2024
1 min.
MUP će obezbijediti povoljan bezbjedonosni ambijent za održavanje izbora

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske preduzeće sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti sa ciljem omogućavanja povoljnog bezbjednosnog ambijenta za održavanje lokalnih izbora u BiH, 6. oktobra, konstatovano je na današnjoj sjednici Štaba MUP-a “Izbori 2024”.


Tokom današnjeg sastanka, Štab kojim rukovodi direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević, definisao je planske aktivnosti u izbornom i postizbornom periodu.

Na sastanku je konstatovano i da je stanje bezbjednosti na području Republike Srpske zadovoljavajuće, saopšteno je iz MUP-a.

SRNA

Povezani članci

Ujedinjena Srpska planira da udupla izborni rezultat u Sokocu

Sokolac smatramo važnom tačkom u Republici Srpskoj, za njenu istoriju, za njenu budućnost – poručio je predsjednik Ujedinjene Srpske, dr Nenad Stevandić, na centralnoj tribini stranke u Sokocu. On je naglasio da su mali gradovi, poput Sokoca, prava subina Republike Srpske, jer od njih zavisi opstanak naroda. -U velikim gradovima je drugačije, narod lakše opstaje. […]

Dodik: Srbi su jedinstven narod (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave dan okupljanja ljudi, institucija, obilježavanja zastave i jedinstva srpskog naroda. Dodik je danas novinarima u Martin Brodu rekao da je i na Svesrpskom saboru rečeno da su Srbi jedinstven narod, da su pripadnici jednog naroda. On je naglasio da […]