Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na Jahorini pao prvi snijeg (FOTO)

14 Septembar 2024
2 min.
Na Jahorini pao prvi snijeg (FOTO)

Olimpijska planina Jahorina ovog četrnaestog septembarskog jutra osvanula je prekrivena prvim snijegom. Sniježni pokrivač trenutno je debljine oko 2 cm i sa sigurnošću najavljuje uspješnu zimsku sezonu čiji početak očekujemo krajem godine.

Jahorina u potpunosti spremna dočekuje novu sezonu te je u skladu sa tim u toku pretprodaja ski karata online, na web sajtu www.oc-jahorina.com sa popustom od 15odsto na višednevne i sezonske ski karte. Predsezonski popust od 15 odsto će biti aktuelan do 1.10.2024. godine.

U toku su i radovi na izgradnji novog skilifta tipa sidro na izlaznoj stanici šestosjeda Trnovo, novih ski staza, jezera Skočine, povezivanje rasvjetom ski staza Prača sa stazama Poljice ali i ostali pripremni radovi koji će osigurati najbolje uslove za sve skijaše i bordere tokom nove zimske sezone 24/25.


Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je IMG_9013-1024x576.jpeg

Povezani članci

Drugi sajam domaćih proizvoda 29. septembra u Trnovu

Udruženje žena “Trnovke” i opština Trnovo u nedelju, 29. septembra organizuju Drugi sajam domaćih proizvoda “Kad se vrijedne ruke slože”. Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti na kontakt telefone 065/371-886 i 066/367-091, najkasnije do 25. septembra. Za tri najkreativnija štanda obezbijeđene su nagrade, a planiran je i kulturno- umjetnički program, saopšteno je iz opštine Trnovo. […]

Ćosić: Jedino rješenje oslobađajuća presuda u postupku protiv Dodika

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izjavio je danas da je jedino rješenje u procesu koji se pred Sudom BiH vodi protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se utvrdi da nema krivične odgovornosti predsjednika Srpske koji je postupao u skladu sa Ustavom i zakonima. Ćosić je novinarima ispred Suda BiH rekao da se stvari ne […]