Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Nedopustiva zloupotreba uniforme radnika “Pošta”

30 Septembar 2024
1 min.
Nedopustiva zloupotreba uniforme radnika “Pošta”

“Pošte Srpske” ogradile su se od sadržaja video-snimka u kojem je, kako navode, u političkom kontekstu korištena uniforma radnika Preduzeća za poštanski saobraćaj Republike Srpske, ističući da takva vrsta zloupotrebe nedopustiva.


Povodom sinoć objavljenog video-snimka, iz “Pošta Srpske” ističu da je snimak nastao bez njihovog odborenja ili saglasnosti, što smatraju neprofesionalnim i nekorektnim.

Naglašeno je da je zloupotreba uniforme njihovog radnika u svrhu političkog marketinga nedopustiva i u suprotnosti sa njihovim vrijednostima i standardima.

“Apelujemo na sve strane da poštuju integritet našeg Preduzeća i da ne koriste naše resurse u političke svrhe bez odgovarajuće saglasnosti”, navodi se u saopštenju.

Iz “Pošta Srpske” poručuju da ostaju posvećene svojim osnovnim funkcijama i služenju građanima, a ne političkim aktivnostima.

SRNA

Povezani članci

Počinje Program neinvazivnog prenatalnog testiranja

Trudnice u Republici Srpskoj od danas uzorke krvi za prenatalni test mogu da daju u bolnicama, odnosno Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske. Ovu uslugu će u potpunosti finansirati Fond zdravstvenog osiguranja. Pravo na ovaj test imaju sve trudnice bez obzira na godine, izuzev onih kod kojih test nije izvodljiv. Program neinvazivnog prenatalnog testiranja iz krvi trudnica […]

U Srpskoj rođeno 26 beba, po 13 djevojčica i dječaka

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 26 beba, po 13 djevojčica i dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima. Najviše beba, 11 rođeno je Banjaluci, po tri u Bijeljini, Prijedoru i Nevesinju, po dvije u Gradišci i Zvorniku, a po jedna u Foči i Istočnom Sarajevu. U Banjaluci je rođeno pet djevojčica i […]