Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Normalizovan saobraćaj od Foče prema Sarajevu i prema Gacku

04 Oktobar 2024
1 min.
Normalizovan saobraćaj od Foče prema Sarajevu i prema Gacku

Na magistralnim putnim pravcima Sarajevo-Foča u mjestu Tuhalji i na dionici prema Gacku normalizovan je saobraćaj nakon što je raščišćen odron i uklonjeno srušeno stablo sa kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.


Iz AMS-a vozačima su jutros skrenuli pažnju na mokre i klizave kolovoze, kao i na veće količine vode koja se zadržava na njima.

Ističu i da su učestali odroni na svim putnim pravcima, kao i da je vidljivost mjestimično smanjena zbog magle i niske oblačnosti.

Savjetuju maksimalno opreznu i sporiju vožnju.

SRNA

Povezani članci

Sijarto: Saradnja Srpske i Mađarske bazirana na međusobnom poštovanju (VIDEO)

Saradnja Mađarske i Republike Srpske bazirana je na međusobnom poštovanju i ponosni smo na dosadašnje projekte koji su realizovani, rekao je ministar inostranih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijarto na konfereneciji za novinare. – Imamo primjer dobre saradnje, kada je riječ o poljoprivrednim mašinama, a taj projekat nastavljamo i u budućnosti. Imaćemo i tri razvojna […]

Dodik: Visok stepen razumijevanja i podrške Mađarske; Sijarto veliki prijatelj Srpske (VIDEO)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da ministrom inostranih poslova i trgovine Mađarske Petera Sijarta veliki prijatelj Srpske i da je pokazan visok stepen razmijevanja, saradnje i podrške. – Danas je poseban dan, stigao je veliki prijatelj Republike Srpske Petar Sijarto. Ovo je trenutak kada nastavljamo da razgovaramo o našim ranijim dogovorima i kako […]