Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Pale: Preventivno pojačati mjere s ciljem očuvanja bezbjednosti

30 Septembar 2024
1 min.
Pale: Preventivno pojačati mjere s ciljem očuvanja bezbjednosti

U narednim danima biće preventivno pojačane mjere u svim segmentima očuvanja bezbjednost na području opštine Pale, a na lokalno stanovništvo apelovano je da ne nasjedaju na bilo kakve medijske manipulacije i dezinformacije, zaključeno je na današnjoj sjednici Foruma za bezbjednost.


Zbog mnogih destruktivnih informacija, poseban apel upućen je predstavnicima političkih subjekata da se u narednom periodu uzdržavaju od davanja izjava koje mogu dodatno izazvati reakcije i dizanje tenzija.

Na sjednici je konstatovano da je potrebno nastaviti sa praćenjem stanja bezbjednosti, ali i pojačati mjere na očuvanju stabilne situacije u pogledu reda i mira na području opštine Pale.

“Nadamo se da će svi stanovnici opštine Pale, kao i do sada, svjesno i odgovorno odnositi se prema drugima, a samim tim i prema sebi i tako pokazati da volimo svoje Pale i Republiku Srpsku”, saopšteno je iz Kabineta načelnika opštine.

Na sastanku Foruma za bezbjednost, koji je održan jutros u Kabinetu načelnika opštine Pale, razmatrana je bezbjednosna situacija u narednim danima, kao i na sam dan lokalnih izbora, koji će biti održani u nedjelju, 6. oktobra.

SRNA

Povezani članci

Jovičić: Prioritet izrada socijalne karte domicilnog stanovništva

 Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočni Stari Grad Miljan Jovičić rekao je da je uvjeren da će u ovoj lokalnoj zajednici doći do promjena i da će, u saradnji sa Vladom Republike Srpske i republičkim institucijama, konačno biti stvoreni uslovi za dostojan život stanovnika ove opštine. Jovičić je izjavio da će kao budući načelnik opštine […]

Karan i Kostrešević u posjeti Staničnom odjeljenju policije Mokro

 Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan i direktor Policije Srpske Siniša Kostrešević posjetiće danas Stanično odjeljenje policije Mokro, opština Pale, koje se nalazi u novim prostorijama ove mjesne zajednice. Karan i Kostrešević će Stanično odjeljenje policije Mokro posjetiti u 13.00 časova, najavljeno je iz MUP-a Srpske. Planirane su izjave za novinare.