Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica protiv muškarca zbog nasilja u porodici

11 Septembar 2024
1 min.
Potvrđena optužnica protiv muškarca zbog nasilja u porodici

Osnovni sud na Sokocu potvrdio je optužnicu protiv muškarca rođenog u Sarajevu čiji su inicijali S.P./49/ zbog nasilja u porodici nakon što je supruzi aprila prošle godine nanio povrede u Istočnoj Ilidži.

Optužnicom koju je podiglo Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu ovom muškarcu se na teret stavlja da je 3. aprila 2023. godine u stanu u Dabrobosanskoj ulici u Istočnoj Ilidži fizički napao suprugu, udarajući je više puta otvorenim dlanom po licu, nakon čega je ona napustila stan i otišla kod poznanice inicijala S.J.

Osim toga, osumnjičeni je 4. aprila 2023. godine došao u stan koji je u vlasništvu S.J. gdje je pod dejstvom alkohola prvo vrijeđao suprugu S.G, a nakon toga je više puta udario po licu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Tom prilikom S.G. je zadobila nagnječenja očnog kapka, otok potkožnog tkiva i crvenilo u lijevom gornjeviličnom predjelu.

SRNA

Povezani članci

Mitropolit Hrizostom: Sveti Petar Dabrobosanski podijelio strašnu sudbinu sa svojim narodom

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom izjavio je danas da je Sveti Petar Dabrobosanski mogao da se spase, ali da je odlučio da ostane i podijeli strašnu sudbinu sa svojim sarajevskim Srbima, koju su im ustaše namijenile. Tokom Svete arhijerejske liturgije povodom slave Grada Istočno Sarajevo – Svetog Petra Dabrobosanskog u istoimenom hramu u Vojkovićima, mitropolit […]

Uspješno učešće Miroslava Perića na kongresu oftalmologa u Beogradu

Specijalizant oftalmologije Bolnice “Srbija” iz Istočnog Sarajeva Miroslav Perić učestvovao je na 23. Kongresu oftalmologa Srbije u Beogradu, gdje je njegov rad o temi “Akutni glaukom u trudnoći” izazvao pažnju. Perićev stručni rad privukao je veliki broj slušalaca, budući da je riječ o prikazu izrazito rijetkog akutnog stanja u oftalmologiji, dok je u svijetu zabilježeno […]