Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Potvrđena optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo jedno lice

14 Oktobar 2024
1 min.
Potvrđena optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo jedno lice

Osnovni sud u Sokocu potvrdio je optužnicu protiv Arijane Husić Zečić zbog izazivanja saobraćajne nesreće u mjestu Kula, na putu Rogatica-Podromanija, u kojoj je jedno lice poginulo.

Optužnica je tereti da je 3. januara oko 20.00 časova, upravljajući vozilom “audi A6”, prilikom preticanja udarila u automobil “golf A2” u kojem je stradao vozač čiji su inicijali M.V.

U ovoj saobraćajnoj nesreći teže su povrijeđena lica čiji su inicijali M.R, H.A. i H.M.

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu je nakon provedene istrage 27. septembra podiglo optužnicu protiv Zečićeve koja je tereti za ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz ovog tužilaštva.

SRNA

Povezani članci

Sezona grijanja u Sokocu počeće sutra uveče

Toplana u Sokocu sutra uveče počeće sa grijanjem užeg dijela gradskog naselja, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora komunalnog preduzeća “Sokolac” Davorin Đurović. Đurović je naveo da su izvršene sve pripreme neophodne za početak sezone grijanja. On je rekao da toplana neće biti pokrenuta ujutro, jer će sutra veći dio gradskog naselje Sokolac zbog planiranih […]

Svečani doček za vicešampionku svijeta Marinu Kurteš

Veliki broj građana Istočnog Sarajeva dočekao je večeras svjetskog vicešampiona u karateu Marinu Kurteš. Kurtešova je u Istočno Sarajevo donijela srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva u karateu u Veneciji u kategoriji mlađih seniorki u borbama do 68 kilograma. Kurtešova je zahvalila gradu i sugrađanima na veličanstvenom dočeku, koji, kako kaže, nije očekivala, jer još nije […]