Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

Pretežno sunčano i vruće

01 Septembar 2024
1 min.
Pretežno sunčano i vruće

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ i danas će biti pretežno sunčano vrijeme i vruće sa maksimalnom temperaturom vazduha od 31 do 36 stepeni Celzijusovih.


Tokom popodneva lokalno je u brdsko-planinskim predjelima u Krajini moguća prolazna kiša ili pljusak, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, u Hercegovini pojačana bura.

U većini krajeva jutros je pretežno sunčano, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Sokolac 12, Bjelašnica 13, Han Pijesak 15, Čemerno, Srebrenica i Zenica 16, Gacko i Mrkonjić Grad 17, Banjaluka i Sarajevo 18, Bileća, Prijedor, Doboj i Tuzla 19, Trebinje 22, Bijeljina i Gradačac 23, Mostar 25, te Neum 27 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Đurević: Prioritet proširenje kapaciteta vrtića

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da je prioritet proširivanje kapaciteti vrtića kako ne bi bilo djece na čekanju. Đurević, koji je danas organizovao prijem za djecu iz obdaništa “Neven”, povodom Nedjelje djeteta, rekao je da svako dijete zaslužuje boravak u vrtiću. “Sve što radimo, radimo zbog djece. Uslovi u vrtiću su na zavidnom […]

Predsjednik Republike: Za dobre odnose Mađarske i Srpske zaslužan i vladika Lukijan (FOTO/VIDEO)

Danas su nesumnjivo dobri odnosi koje imamo sa Mađarskom i njenom zvaničnom politikom, a to je rezultat i rada njegovog visokopreosveštenstva mitropolita budimskog Lukijana, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik koji je u Budimpešti prisustvovao jubileju – 40 godina njegove arhijerejske službe. – Pozvan sam u ime Republike Srpske i našeg naroda i zahvalio […]