Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Razgovarano o unaprijeđenju saradnje Istočnog Sarajeva i Herceg Novog

28 Oktobar 2024
1 min.
Razgovarano o unaprijeđenju saradnje Istočnog Sarajeva i Herceg Novog

Načelnik Odjeljenja za opštu upravu grada Istočno Sarajevo Nikola Vujičić razgovarao je sa predsjednikom opštine Herceg Novi Stevanom Katićem o unapređenju saradnje dvije lokalne zajednice.


Vujičić je istakao da ovaj razgovor vidi kao važan temelj za dalju izgradnju institucionalnih veza i uspostavljanje dugoročnog partnerstva na svim nivoima, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo.

“Razmijenjena mišljenja i postignuto razumijevanje predstavljaju ključnu platformu za kontinuiran i konstruktivan dijalog, koji će, uvjeren sam, otvoriti nove mogućnosti za stratešku saradnju u oblastima zajedničkog interesa”, naveo je Vujičić.

On je, u ime gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiše Ćosića, prisustvovao svečanoj sjednici Skupštine opštine Herceg Novi povodom obilježavanja 28. oktobra, Dana oslobođenja i Dana opštine.

SRNA

Povezani članci

Zbog ubistva brata i sestre Dan žalosti u Bijelom Polju

U Bijelom Polju danas je proglašen Dan žalosti zbog ubistva brata i sestre Milanke i Jovana Madžgalja u selu Sokolac. Odluku je donio predsjednik opštine Bijelo Polje Petar Smolović, navodeći da je ovaj tragični događaj izazvao tugu i nemir kod kompletne javnosti Bijelog Polja i Crne Gore. Zbog Dana žalosti, zastave na svim institucijama biće […]

Kusturica: Pobunjeni čovjek ostvaruje smisao kroz žrtvovanje za druge

Proslavljeni srpski režiser Emir Kusturica smatra da je BRIKS novi okvir u koji će stati sve ono što ne želi da bude pod neokolonijalnom, odnosno postkolonijalnom šapom koja je držala praktično čitavu planetu dva, tri vijeka. “Sad je došlo vrijeme razračunavanja koje ne mora da bude ratno, iako će tu biti ratova. Uostalom, Indija i […]