Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

06 Septembar 2024
1 min.
SDS predstavio kandidate u Istočnoj Ilidži

Opštinski odbor SDS-a Istočna Ilidža ozvačinio je večeras početak predizborne kampanje predstavljanjem kandidata za načelnika opštine i odbornike u opštinskoj skupštini.


Kandidat za načelnika Istočne Ilidže Marinko Božović pozvao je sve koji učestvuju u izbornoj kampanji u ovoj opštini, ali i u cijeloj Republici Srpskoj, da se koriste fer aktivnostima kojima će predstaviti političku borbu programima i idejama.

“Da od izborne kampanje ne napravimo rijaliti i da se ne dotičemo stvari koji nisu dio lokalne priče”, poručio je Božović.

Božović je rekao da kandidati sa odborničke liste u ovoj opštini nude pošten i odgovoran rad.

“Siguran sam da će stanovnici Istočne Ilidže to i prepoznati. Istočna Ilidža je svetionik na istoku Srpske”, rekao je Božović novinarima i dodao da će pokazati da se “Republikom Srpskom može upravljati na pravedan način”.

Nosilac liste odbornika SDS-a za Skupštinu opštine Istočna Ilidža Darko Babalj izrazio je uvjerenje da će SDS ovaj izborni ciklus imati dobar rezultat.

“SDS će imati nikad bolji rezultat, zahvaljujući narodu i ljudima koji su SDS-u”, rekao je Babalj.

SRNA

Povezani članci

Istočna Ilidža: Ukinut porez na nepokretnost, donesena odluka o neradnoj nedjelji

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža jednoglasno su danas usvojili odluku kojom se fizičkim i pravnim licima na području ove lokalne zajednice uvodi nulta stopa poreza na nepokretnosti. Posebna sjednica sa jednom tačkom dnevnog reda zakazana je na inicijativu odbornika opozicionog SNSD-a i koalicionih partnera, koji su zatražili da se stopa poreza za fizička lica smanji […]

Jugović: Izgradnja toplane vrijedne 10 miliona evra

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je da je danas sa ministrom finansija i trezora u Savjetu ministara Srđanom Amidžićem razgovarao o izgradnji toplane u ovoj lokalnoj zajednici, ukupne vrijednosti 10 miliona evra, ističući da će uskoro biti riješena priprema tenderske dokumentacije. Jugović je naveo da je riječ o kapitalnom projektu i da su tri […]