Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Škipina čestitao Kojiću izbornu pobjedu

07 Oktobar 2024
1 min.
Škipina čestitao Kojiću izbornu pobjedu

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Damjan Škipina čestitao je kandidatu DEMOS-a Dejanu Kojiću izbornu pobjedu, poželjevši da uspješno obavlja funkciju i bude na usluzi građanima.


Škipina je zahvalio sugrađanima, članovima i simpatizerima SNSD-a za podršku koju su mu pružili.

“Želim, prije svega, da vam zahvalim na podršci koju ste pružili meni i SNSD-u Pale. Prema svim pokazateljima SNSD na Palama je u konstantnom rastu sa tendencijom da tako bude i dalje. Hvala svima koji su me podržali za načelnika naše opštine. Građani su izabrali i to treba poštovati”, naveo je Škipina na “Instagramu”.

On je istakao da je ponosan na način vođenja kampanje i na program koji je prezentovan.

“Pale kao prijestonica Srpske i istorijski razvoj naše opštine i dalje ostaju naša vizija, koju ćemo, siguran sam, realizovati uz pomoć i na dobrobit svih naših građana”, dodao je Škipina.

Kandidat DEMOS-a Dejan Kojić pobijedio je na izborima za načelnika Pala sa osvojenih 6.055 glasova ili 56,16 odsto, dok je Škipina osvojio 4.727 glasova ili 43,84 odsto, podaci su Centralne izborne komisije BiH na osnovu 86,84 odsto obrađenih biračkih mjesta.

SRNA

Povezani članci

Elek: Gasovod završen znatno prije roka, zahvalnost Dodiku i Vladi za podršku

 Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” Istočno Sarajevo Nedeljko Elek rekao je da je distrubitivni čelični gasovod Pale–Jahorina, koji je danas svečano pušten u rad, projekat koji će trajati narednih 100 godina. Elek je rekao novinarima da se od danas svi hoteli i apartmani mogu priključiti na gas na ovoj olimpijskoj ljepotici, a da će turisti zimus skijati […]

Pušten u rad gasovod Pale-Јahorina, projekat vrijedan 15 miliona KM; Prisustvovao predsjednik Srpske (FOTO)

Gasovod Pale-Јahorina je pušten u rad čime je završena gasifikacija kompletne planine. Riječ je o projektu vrijednom 15 miliona maraka, koji je finansiran sredstvima Vlade Republike Srpske. Gasovod je pustio u rad predsjednik Srpske Milorad Dodik simboličnim paljenjem plamena. Ukupna mreža je dužine 27 kilometara, od čega je 11 kilometara primarnog distributivnog gasovoda, a 16 […]