Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Snijeg danas stiže i u BiH

13 Septembar 2024
1 min.
Snijeg danas stiže i u BiH

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima koji mogu biti prećeni grmljavinom.

Intenzivnije padavine u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. U drugom dijelu dana na vrhovima planina je moguć snijeg.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini jugozapadni, a u Bosni sjeverni i sjeverozapadni. Temperature vazduha u Bosni između 10 i 16, a u Hercegovini od 15 do 22 °C.

Avaz

Povezani članci

Tokom dana oblačno i hladno, kiša tek ponegdje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladnije, uz slabu kišu ponegdje. Tokom dana na jugu i istoku očekuje se malo toplije vrijeme uz sunčane intervale, a u Hercegovini će popodne porast oblačnost koja će ponegdje donijeti prolaznu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab do umjeren vjetar, u […]

Košarac: Konaković kao papagaj ponavlja poruke američkog ambasadora

Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Elmedin Konaković, umjesto da osluškuje potrebe bošnjačkog naroda i rješava nagomilane probleme u Federaciji BiH /FBiH/, kao papagaj ponavlja političke poruke američkog ambasadora Majkla Marfija, ocijenio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac. Košarac je rekao da Konaković očito kreira svoju politiku u dogovoru sa Marfijem, umjesto sa Bošnjacima […]