Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SNSD i DNS u Istočnoj Ilidži dogovorili zajedničke aktivnosti na lokalnim izborima

10 Juli 2024
1 min.
SNSD i DNS u Istočnoj Ilidži dogovorili zajedničke aktivnosti na lokalnim izborima

Predstavnici Opšinskih odbora SNSD-a i DNS-a u Istočnoj Ilidži održali su radni sastanak na kojem su dogovorili zajedničke aktivnosti na predstojećim lokalnim izborima.

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da su dogovoreni koalicioni kapacitet i podrška DNS-a SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Istočna Ilidža, te da će naredne sedmice biti potpisan i koalicioni sporazum.

“DNS je jedna od organizovanijih političkih struktura koja u kontinuitetu prati politike SNSD-a u institucijama Srpske”, napisao je Košarac na svom Instagram profilu i dodao da dobre koalicione odnose na republičkom nivou žele preslikati i na Istočnu Ilidžu kako bi zajednički doprinijeli razvoju opštine i boljim uslovima za život svakog čovjeka.

Povezani članci

Održan humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, oboren rekord po broju učesnika

 Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” večeras je osmi put u Istočnom Novom Sarajevu organizovala humanitarni turnir “Trojka iz bloka”, a sva prikupljena sredstva biće uručena porodici Đurašinović iz Novog Grada. Koordinator sportsko-humanitarnog turnira “Trojka iz bloka” Marko Maunaga izjavio je Srni da će prikupljena sredstva biti dodijeljena Rajku Đurašinoviću, samohranom ocu troje djece, za izgradnju […]

U Palama sutra naučna tribina “Pale- prijestonica Srpske”

U Palama će se sutra biti održana naučna tribina “Pale – prijestonica Srpske”, a centralo obraćanje trebalo bi da ima predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Inicijator ideje da Pale dobiju status prijestonice je poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina, koji će se takođe obratiti prisutnima, saopšteno je iz opštine Pale koja je i […]