Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolac, Rogatica, Han Pijesak: U komisijama zadovoljni izlaznošću do 11.00 časova

06 Oktobar 2024
1 min.
Sokolac, Rogatica, Han Pijesak: U komisijama zadovoljni izlaznošću do 11.00 časova

Na biralištima za lokalne izbore u opštini Sokolac do 11.00 časova glasalo je 2.426 birača ili 23,52 odsto od ukupnog broja, rečeno je Srni u Opštinskoj izbornoj komisiji.

Na Sokocu se glasa na 18 redovnih biračkih mjesta.

Na Han Pijesku je do 11.00 časovana je na devet redovnih biračkih mjesta glasalo 900 birača sa pravom glasa, što je 30 odsto od ukupnog broja, naveli su u OIK-a Han Pijesak.

Na području opštine Rogatica do 11.00 časova na 20 redovnih biračkih mjesta glasalo je 2.470 birača, što je 28,56 odsto od ukupnog broja, prema podacima OIK-a Rogatica.

U opštinskim izbornim komisijama na Sokocu, Han Pijesku i u Rogatici zadovoljni su izlaznošću birača do 11.00 časova, prema prvom presjeku izlaznosti.

Lokalni izbori u ovim opštinama do sada teku bez problema

SRNA

Povezani članci

Elek: Gasovod završen znatno prije roka, zahvalnost Dodiku i Vladi za podršku

 Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” Istočno Sarajevo Nedeljko Elek rekao je da je distrubitivni čelični gasovod Pale–Jahorina, koji je danas svečano pušten u rad, projekat koji će trajati narednih 100 godina. Elek je rekao novinarima da se od danas svi hoteli i apartmani mogu priključiti na gas na ovoj olimpijskoj ljepotici, a da će turisti zimus skijati […]

Pušten u rad gasovod Pale-Јahorina, projekat vrijedan 15 miliona KM; Prisustvovao predsjednik Srpske (FOTO)

Gasovod Pale-Јahorina je pušten u rad čime je završena gasifikacija kompletne planine. Riječ je o projektu vrijednom 15 miliona maraka, koji je finansiran sredstvima Vlade Republike Srpske. Gasovod je pustio u rad predsjednik Srpske Milorad Dodik simboličnim paljenjem plamena. Ukupna mreža je dužine 27 kilometara, od čega je 11 kilometara primarnog distributivnog gasovoda, a 16 […]