Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Stevandić: Pale- kolijevka Srpske

23 Septembar 2024
2 min.
Stevandić: Pale- kolijevka Srpske

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras da Republika Srpska odranije Pale smatra kolijevkom Srpske, te da mu je drago da o ovom pitanju ima istomišljenike.


Stevandić je rekao i da bi, uz turističke, privredne i drvnoprerađivačke potencijale koje Pale ima, dobili i tu vrstu konstituisanja regionalnog centra – prijestonicu Republike Srpske.

“Sigurni smo da ljudi prepoznaju da Ujedinjena Srpska te projekte gura srcem, bez kalkulacija i bez marketinga”, izjavio je novinarima Stevandić koji prisustvuje predizbornoj tribini ove stranke na Palama.

On je istakao i da se mora ulagati u porodicu, u njihov ostanak, a Pale su već univerzitetski grad i zato je važno posvetiti se čovjeku, da se tu rađa više djece kako bi se zaustavio demografski pad.

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske za Skupštinu opštine Pale Slavka Brezo rekla je da njihov tim okuplja ljude iz različitih oblasti sa velikim radnim iskustvom, ali sa istom vizijom za bolji život svih građana.

“Naš program se temelji na unapređivanju lokalne privrede, poboljšanju zdravstvene i socijalne zaštite, radićemo na organizovanju javne kuhinje, sportskog udruženja te podizanje kvaliteta svih naših sugrađana”, istakla je Brezova.

Na predizbornoj tribini Ujedinjene Srpske na Palama večeras su predstavljeni kandidati za odbornike u Skupštini opštine Pale.

Tribini su prisustvovali kandidati SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić i opštine Pale Damjan Škipina.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Vrijeme je za promjene u Sokocu (FOTO)

Lider SNSD-a Milorad Dodik pozvao je birače u Sokocu da glasaju za kandidata ove stranke za načelnika opštine Starhinju Bašovića kako bi se počeli rješavati nagomilani problemi. Dodik koji je prisustvovao predizbornoj tribini u Sokocu rekao je novinarima da je tu da podrži baševića za novog načelnika opštine koja je, kako je rekao, “betonirana problemima” […]

Osumnjičeni za mučenje i ubijanje psa predat Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo (VIDEO)

Muškarac čiji su inicijali A.M. koji je uhapšen u Istočnoj Ilidži zbog sumnje da je užetom zavezao psa za traktor i vukao ga po kolovozu predat je u Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu. Osumnjičeni je danas predat na dalje postupanje. View this post on Instagram A post shared by princip.news (@principnews) Podsjećamo, policija je uhapsila […]