Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnoj Ilidži ukraden građevinski materijal

22 Oktobar 2024
1 min.
U Istočnoj Ilidži ukraden građevinski materijal

 Iz pomoćnog objekta u privatnom vlasništvu u Istočnoj Ilidži ukraden je građevinski materijal, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža preduzimaju zakonom predviđene mjere i radnje na pronalasku izvršioca krivičnog djela krađa, koja je počinjena u nedjelju, 20. oktobra.

Krađa je izvršena u Ulici Vojvode Mišića, a o ovom krivičnom djelu obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu.

SRNA

Povezani članci

Na Palama u subotu veliki Naučni skup

 Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće domaćin 13. Naučnog skupa o temi “Pravo između zaštite i zloupotrebe”, na kojem je učešće najavilo 240 autora i koautora iz 26 zemalja svijeta, koji će biti održan u subotu, 26. oktobra, na Palama. Za učešće na Naučnom skupu, koji se organizuje povodom Dana Pravnog fakulteta, prijavili su […]

ŠG “Romanija” ove jeseni pošumljava 25 hektara zemljišta

Na području kojim gazduje sokolačko Šumsko gazdinstvo “Romanija” ove jeseni biće pošumljeno 25 hekatara zemljišta za šta je obezbijeđeno 58.795 sadnica smrče, crnog i bijelog bora, rekao je Srni tehnički direktor Gazdinstva Goran Kosorić. Pošumljavanje se obavlja na lokalitetima Krnja jela, na području Skorlina i Maluši, lokalitetu Šenkovići, lokalitetu Jasik na području Rakitnice, na lokalitetu […]