Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Palama osvanuo bilbord Eleka i Kojića

12 Septembar 2024
2 min.
U Palama osvanuo bilbord Eleka i Kojića

Jutros je osvanuo bilbord sa slikama Nedeljka Eleka, generalnog direktora “Sarajevo-gasa” Istočno Sarajevo i bivšeg direktora “Vodovoda i kanalizacija” Pale i kandidata za načelnika Dejana Kojića sa porukom “Paljani biraju”.

Ono što je zanimljivo da Elek nije kandidat na lokalnim izborima, ali da DEMOS najviše “udara” na njega, jer važi za jednog od najbližih ljudi predsjednika Milorada Dodika.

Nedavno je osvanuo bilbord i sa slikama predsjednika Srpske i lidera SNSD-a Milorada Dodika i prvog čovjeka DEMOS-a Nedeljka Čubrilovića sa istom porukom.

I na prvom i na drugom bilbordu je jasno da građani se opredjeljuju da li će pratiti politiku Milorada Dodika koja je, kako je to rekao i SNSD-ov kandidat Damjan Škipina, politika SNSD-a je politika prosperiteta ili DEMOS-ove politike, koju je nazvao, retrogradna politika.

“Paljani biraju između dvije politike – politike prosperiteta SNSD-a i retrogradne politike DEMOS-a. To sam i ranije više puta ponovio – na ovim izborima građani će birati između plana i projekata koje može da ostvari SNSD u naredne četiri godine i onoga što može da uradi DEMOS. Duboko sam ubijeđen da dileme nema. Samo zajedno uz podršku Vlade Republike Srpske i predsjednika Dodika možemo raditi i graditi na Palama, koje će biti buduća prijestonica Republike Srpske” – rekao je Damjan Škipina, kandidat za načelnika SNSD Opštine Pale.

Iako je DEMOS bio u Palama na vlasti sa SNSD-om, izlaskom iz te vlasti Dejan Kojić počeo je da naziva SNSD-ov sistem “nakaradnim”. Ono što je sigurno da su paljanski izbori najzanimljiviji do sada.

Povezani članci

Dodik: Vujičić će stajati na braniku Republike Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić treba da bude izabran na tu funkciju jer će nesumnjivo stajati na braniku Republike Srpske, Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva. Dodik je istakao da je večeras došao u Istočnu Ilidžu da podrži Vujičića zato što vjeruje u pobjedu Republike […]

LUDILO „SEĆIJAŠA“: Ćosić zapalio svijeću za sve koji su osmisli da tenk stave kao spomenik u Sarajevu

Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva kaže za Novosti da se do sada svašta doživjelo od sarajevske čaršije i sarajevskih „sećijaša“, ali kako kaže izvitoperenost i bolest uma manifestovanu postavljanjem tenka kao spomenika i to u blizini škole, vrhunac je njihovog ludila. Mi se molimo za njihovu djecu da porastu u normalne i zdrave ljude i […]