Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Višković uvjeren u pobjedu Škipine

04 Oktobar 2024
2 min.
Višković uvjeren u pobjedu Škipine

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković izjavio je danas da je uvjeren u izbornu pobjedu kandidata ove stranke Damjana Škipine za načelnika opštine Pale, a kandidatu DEMOS-a za ovu funkciju Dejanu Kojiću poručio da, iako robuje pozicijama i funkcijama, neće postati prvi čovjek Pala – jer to ne žele građani.

Višković je rekao da dosadašnji tok kampanje i iskazana podrška građana Pala ukazuje da će 6. oktobra pobijediti Škipina i zamijeniti aktuelnog načelnika opštine Boška Jugovića, koji je izuzetno dobro vodio tu lokalnu zajednicu.

“Treba nam neko ko će nastaviti tim putem i ko će ostvariti više nego dobru saradnju sa svim institucijama Republike Srpske”, rekao je Višković novinarima u Istočnoj Ilidži.

Višković je rekao da iako Kojić vjeruje u procjene naručenih istraživanja koja mu daju više šanse, mora da ga razočara.

“Moram reći – Kojiću, nećeš biti načelnik”, poručio je Višković i dodao da “narod Pala to neće dozvoliti”.

Višković je rekao da je Kojić, “pošto nije mogao dobiti direktorsku fotelju u Šumskom gazdinstvu “Visočnik” na Han Pijesku, odlučio da se kandiduje za poziciju načelnika Pala”, te osudio takav način ponašanja i želju za pozicijom.

On je rekao da je ubijeđen u pobjedu kandidata SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslava Vujičića toliko da već sada može da mu čestita.

SRNA

Povezani članci

Vlada Srbije pomoći će opštini Pale

Vlada Srbije pomoći će opštini Pale u realizaciji planiranih projekata, od kojih se posebno ističe izgradnja fiskulturne sale kod Osnovne škole “Pale”, dogovoreno je na sastanku narodnog poslanika Damjana Škipine, načelnika ove lokalne zajednice Boška Jugovića sa ministrom Srbije za javna ulaganja Darkom Glišićem. Poslanik u Narodnoj skuštini Republike Srpske Damjan Škipina zahvalio je Glišiću, […]

Glišić u Palama: Produbljivati odnose i širiti saradnju srpskog naroda

Predsjednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke /SNS/ Darko Glišić rekao je danas u Palama da je uvjeren da će se odnosi i saradnja srpskog naroda Republike Srpske i Srbije širiti i produbljivati na bazi Deklaracije usvojene na Svesrpskom saboru. Glišić je rekao da u Palama iskustvo sadašnjeg načelnika opštine Boška Jugovića i mladost i energija […]