Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Završeno igralište u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu

30 April 2024
1 min.
Završeno igralište u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu

Završeni su radovi na izgradnja igrališta u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, sa urađenom pratećom rasvjetom i okolnim uređenjem.

Igralište je multifunkcionalno, namijenjeno za košarku i mali fudbal.

“Vrijednost radova iznosila je 81.699,93KM, a izvođač je “GP PUT” a.d. Istočno Sarajevo. Radovi su u potpunosti finansirani iz budžeta Opštine Istočno Novo Sarajevo”, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Iz opštine najavljuju da će uskoro biti završena i izgradnja dječijeg igrališta u Miljevićima, kao i rekonstrukcije igrališta u Topliku, Tilavi, Karađorđevoj ulici i Petrovićima.

“Nastavljaju se i radovi na izgradnji rekreacione zone u Čiči, kao i igrališta na Tešanovom brdu”, dodaje se u saopštenju.

Povezani članci

Sokolac: Dogovorene preventivne aktivnosti za bezbjedne maturske svečanosti

 Na današnjoj sjednici Foruma za bezbjednost opštine Sokolac dogovorene su preventivne aktivnosti za bezbjedan završetak školske godine i maturskih svečanosti za osnovce i srednjoškolce, izjavio je načelnik opštine Milovan Bjelica. Bjelica je rekao novinarima da će učenici devetih razreda Osnovne škole “Sokolac” matursko veče proslaviti 6. juna, a dan kasnije maturanti Srednjoškolskog centra “Vasilije Ostroški”, […]

Kod Trnova uhapšeno lice zbog krivolova

 Lice čiji su inicijali T.LJ. iz Istočne Ilidže uhapšeno je zbog sumnje da je u mjestu Grab, opština Trnovo, odstrijelilo divlju svinju iz malokalibarske puške, za koju nema oružni list, a nije ni član lovačkog društva. Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je da su pripadnici Policijske stanice Trnovo lišili slobode T.LJ. zbog osnova sumnje […]