Ravna planina banerRavna planina baner

Region

MUP Srbije: Nije tačno da se u Novom Sadu prijavljuju državljani BiH

26 April 2024
1 min.
MUP Srbije: Nije tačno da se u Novom Sadu prijavljuju državljani BiH

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da su netačni navodi u vezi sa snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se navodno vide državljani BiH koji se prijavljuju na adrese u Novom Sadu.

“U pitanju je još jedan primer grube zloupotrebe, ovog puta, kadrova koji prikazuju građane koji, posle radnog vremena, koriste mogućnost da u Policijskoj upravi Novi Sad zakažu termin za izradu ličnih dokumenata za naredni dan”, pojasnili su iz MUP-a.

Podsjećaju da ovakav način zakazivanja termina funkcioniše posljednjih godina i da su građani Novog Sada upoznati da mogu i na ovaj način da zakažu termin za izradu ličnih dokumenata, kao i preko internet portala.

MUP apeluje da se ne šire neistine i dezinformacije i tako nanosi šteta policijskoj službi i njenim pripadnicima.

SRNA

Povezani članci

DNP: Dovedena u pitanje podrška Spajićevoj Vladi

Podrška prijedlogu rezolucije o Srebrenici dovela je u pitanje dalju podršku Demokratske narodne partije Vladi Crne Gore čiji je predsjednik Milojko Spajić, saopšteno je iz DNP-a, članice Koalicije “Za budućnost Crne Gore”. DNP smatra da je današnja izjava premijera Milojka Spajića da će Vlada Crne Gore glasati za rezoluciji o Srebrenici, nanijeti nepopravljivu štetu srpskom i crnogorskom […]

Brnabić: Nastavljamo borbu protiv donošenja rezolucije o Srebrenici

Srbija će nastaviti da se bori u UN protiv donošenja rezolucije o Srebrenici koja je direktno uperena protiv Srbije i srpskog naroda, rekla je predsjednik Skupštine Srbije Ana Brnabić. Brnabićeva je napomenula da je glasanje o ovom dokumentu u UN, čiji su sponzori NJemačka i Ruanda, već tri puta odlagano, te da je to rezultat […]