Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Uhapšeno lice nakon otkrivanja plantaže marihuane

28 Mart 2024
1 min.
Uhapšeno lice nakon otkrivanja plantaže marihuane

 Policija je u Nikšiću uhapsila lice čiji su inicijali D.Đ. /45/, nakon što je pronađena plantaža marihuane u nikšićkom mjestu Vir.


Lice čiji su inicijali D.Đ. osumnjičeno je za krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Policija je u oktobru 2023. godine pronašla zasad od 110 stabljika, nakon čega su uhapšena dva lica zbog sumnje da su počinila isto krivično djelo.

Rad na ovom predmetu nastavljen je s ciljem potpunog rasvjetljavanja slučaja, te je policija nizom mjera i radnji došla do sumnje da je u izvršenju ovog krivičnog djela učestvovalo i lice D.Đ.

Ovo lice je uhapšeno i uz krivičnu prijavu privedeno državnom tužiocu u dalju nadležnost.

SRNA

Povezani članci

Patrijarh Porfirije: Ne smijemo dozvoliti da se pomirimo sa smrću kao posljednjom činjenicom našeg života (VIDEO)

Njegova svetost Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na Lazarevu subotu, svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru. Patrijarh srpskije u besjedi rekao da smo mi pred smrću i u smrti sami po sebi nemoćni, ali da imamo moć nad onim što prethodi smrti, imamo u svojim rukama svoj život koji vodi i […]

Sezona počela, popunjeno 80 odsto hotela

Turistička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela i već je popunjeno 80 odsto hotela. Vršilac dužnosti direktora Direktorata za razvoj turizma crnogorskoj vladi Svetlana Šljivančanin saopštila je da u Crnoj Gori ima gostiju i da je buking hotela odličan. “Agencije su već zaključile ugovore sa stranim agencijama, pa su turistički aranžmani uveliko počeli”, istakla […]