Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

26 April 2024
1 min.
Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu.

Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo za prošlu godinu.

Odbornici su razmotrili i informacije o funkcionisanju javnog gradskog prevoza u prošloj godini, o stanju u oblasti zdravstvene zaštite, boračko-invalidske zaštite i o radu Poreske uprave Republike Srpske, Područni centar Istočno sarajevo.

Povezani članci

Delegacija Sveruskog narodnog fronta na obilježavanju Dana pobjede na Sokocu

 Na Sokocu će danas biti obilježen Dan pobjede nad fašizmom, kojem će prisustvovati i delegacija Sveruskog narodnog fronta za Srbiju i Republiku Srpsku, rečeno je Srni u Organizacionom odboru. Obilježavanje 9. maja počeće parastosom na Srpskom vojničkom spomen-groblju “Novi Zejtinlik” u 10.00 časova, a potom intoniranjem himni Ruske Federacije, Srbije i Republike Srpske i primopredajom […]

Na Novom Zejtinliku održan istorijski čas za oko 250 učenika

Na Srpskom vojničkom spomen-groblju Novi Zejtinlik u Sokocu danas je, nakon polaganja cvijeća na centralni spomen-krst, za gotovo 250 učenika osnovnih i srednjih škola iz Istočne Ilidže i Sokoca održan istorijski čas, u okviru manifestacije “Dani odbrane Ilidže”. Doktorand istorije Lazar Škobo istakao je na istorijskom času da je veoma važno da osnovci i srednjoškolci […]