Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Aleks Mikelsen prvi protivnik Đokovića na mastersu u Šangaju

04 Oktobar 2024
1 min.
Aleks Mikelsen prvi protivnik Đokovića na mastersu u Šangaju

Američki teniser Aleks Mikelsen biće prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju, pošto je u prvom kolu savladao Kineza Јunčaoketea Bua rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

Mikelsen, 43. na ATP listi, stigao je do pobjede nad Kinezom za sat i 16 minuta i to tako što je u oba seta napravio po jedan brejk, a nijednom nije dozvolio protivniku da mu oduzme servis.

Đoković i Mikelsen nisu do sada igrali međusobno, a organizatori će u toku dana saopštiti da li će se njihov meč igrati u subotu ili u nedjelju.

Tanjug

Povezani članci

Selektor Srbije Stojković saopštio spisak od 24 fudbalera za mečeve Lige nacija

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je danas konačan spisak od 24 fudbalera na koje će računati u mečevima grupe A4 Lige nacija protiv Švajcarske i Španije. Na spisku su: Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Јovanović; Defanzivci: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Јan Karlo Simić, Kosta Nedeljković, Strahinja Eraković; Vezisti: Saša Lukić, Ivan Ilić, Saša Zdjelar, […]

Đoković: Volim da igram u Šangaju, imam motivaciju da ovdje osvojim 100. titulu (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da voli da igra na Masters turniru u Šangaju i da ima motivaciju da u kineskom gradu osvoji 100. titulu u karijeri. – Volim da igram u Kini, a ove godine imam i ekstra motiv da ovdje osvojim 100. titulu u karijeri. Uvijek sam imao mnogo uspjeha ovdje, kao […]