Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Drama na Euru: Maskirani mladić se popeo na krov stadiona

30 Jun 2024
1 min.
Drama na Euru: Maskirani mladić se popeo na krov stadiona

Maskirani muškarac sa rancem na leđima proveo je sat vremena na krovu stadiona u Dortmundu u toku sinoćne utakmice osmine finala između Njemačke-Danske (2:0) na Evropskom prvenstvu.

Prema navodima policije, riječ je o muškarcu (21) iz Osnabrika.

On se popeo na krov stadiona u 22:27 sati i odbio da siđe. Motivi njegovog čina još uvijek nisu poznati, kao i da li je imao namjeru da ugrozi bezbjednost ljudi na stadionu, prenosi Bild.

Sudija Majkl Oliver je ukazao na krov stadiona dok je na početku drugog poluvremena razgovarao sa kapitenima Ilkajem Gundoganom i Kasperom Šmajhelom.

Helikopter je osvjetljavao krov kako bi kontrolisao njegovo ponašanje. Policija je uhapsila maskiranog muškarca odmah po završetku utakmice.


Utakmica je takođe bila prekinuta na 25 minuta zbog velikog nevremena.

Povezani članci

Novak progovorio o operaciji i poručio: Prošao sam test – to me hrabri

Nisam imao bol koju sam imao na Rolan Garosu. Nisam baš išao na svaku loptu sto odsto u prvom setu, ali kako je odmicao meč, kretao sam se sve bolje, rekao je Novak Đoković posle pobjede nad Čehom Vitom Kprivom u prvom kolu Vimbldona. U prvom meču na Vimbldonu Novak Đoković igrao je bez ikakvih problema zbog […]

Poznati svi parovi četvrtfinala Evropskog prvenstva!

Nakon sinoćnje utakmice između Austrije i Turske, poznati su svi parovi četvrtfinala Evropskog prvenstva u Njemačkoj! Među osam najboljih plasirale su se ekipe Švajcarske, Njemačke, Engleske, Španije, Francuske, Portugalije, Holandije i Turske. U petak i subotu biće odigrani mečevi Španija – Njemačka, Portugalija – Francuska, Engleska – Švicarska  i Holandija – Turska. Prva dva duela […]