Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Do 11. jula dostaviti prijedloge za nagrade i priznanja povodom slave grada

03 Juli 2024
1 min.
Do 11. jula dostaviti prijedloge za nagrade i priznanja povodom slave grada

Prijedloge za nagrade i priznanja povodom slave grada Istočno Sarajevo – Svetog Petra Dabrobosanskog, pojedinci, grupe građana, institucije, javna preduzeća i drugi zainteresovani subjekti mogu da dostave Skupštini grada najkasnije do 11. jula.

Skupština grada Istočno Sarajevo dodijeliće nagrade i priznanja institucijama i pojedincima koji su dali značajan doprinos razvoju grada, njegovanju saradnje sa drugim opštinama i gradovima ili su postigli izuzetne rezultate u oblastima privrede, nauke, kulture, sporta, umjetnosti i humanitarnog rada, navedeno je na zvaničnoj stranici grada Istočno Sarajevo.

Pojedinci ili institucije mogu biti nagrađeni i za posebno isticanje u vanrednim situacijama, a nagrade mogu da dobiju i javni, kulturni, naučni radnici, sportisti, studenti i đaci.

Priznanja i nagrade koje Skupština grada dodjeljuje su Povelja grada Istočno Sarajevo – zlatna, Plaketa grada Istočno Sarajevo – zlatna, Plaketa grada Istočno Sarajevo – srebrna i zahvalnice.

Grad Istočno Sarajevo proslavlja 17. septembra krsnu slavu – Svetog Petra Dabrobosanskog.

SRNA

Povezani članci

U ponedeljak u Palama komemoracija Urošu Peni

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu upriličiće u ponedjeljak, 8. jula, komemoraciju i odavanje posljednje počasti i pozdrava svom pokojnom kolegi i istaknutom javnom radniku Urošu Peni. Komemorativna sjednica povodom smrti profesora ovog fakulteta, bivšeg direktora Policije Republike Srpske i bivšeg zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Uroša Pene biće održana u sjedištu […]

Raspisan konkurs za izbor kandidata za dodjelu tri specijalizacije

JZU Bolnica “Srbija” Istočno Sarajevo raspisuje konkurs za izbor kandidata za dodjelu tri specijalizacije, po jedna iz urologije, interne medicine i infektologije. Konkurs je objavljen u “Službenom glasniku Republike Srpske” dana 2. 7. 2024. godine, br: 59/24. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja.