Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Kafanica Red and White pobjednik turnira Fiba 3×3 u Trnovu (FOTO)

05 Juli 2024
2 min.
Kafanica Red and White pobjednik turnira Fiba 3×3 u Trnovu (FOTO)

Povodom petrovdanskih sportskih svečanosti u  Trnovu je u srijedu održan turnir u basketu Fiba 3×3, na kojem je bilo prijavljeno 9 ekipa, a najbolja je bila  Kafanica Red and white sa Pala, koja je u finalu savladala ekipu 3×3 Istočno Sarajevo.

Pobjednik turnira osvojio je novčanu nagradu u iznosu od 1.500,00 KM , dok je drugoplasirana  ekipa osvojila 500,00 KM.

MVP turnira je Marko Gutalj iz pobjedničke ekipe Kafanica Red and white.

Na turniru su učestvovale ekipe 3×3 Istočno Sarajevo, Stari Lizci, XXX, Kafanica Red and white, 3×3 Konjic, Kafe bar Akademja, Istočni klan, Green shop i Rodeo Pub.

Organizatori turnira su upriličili nagradnu igru u izvođenju slobodnih bacanja, a pet najboljih mališana su dobili po slatki paketić.

Na zvaničnoj FIBA stranici upućene su pohvale u podršci u organizaciji prvog 3×3 turnira Trnovo u sklopu Lige Republike Srpske.

Povezani članci

Selektor Srbije Stojković saopštio spisak od 24 fudbalera za mečeve Lige nacija

Selektor Srbije Dragan Stojković saopštio je danas konačan spisak od 24 fudbalera na koje će računati u mečevima grupe A4 Lige nacija protiv Švajcarske i Španije. Na spisku su: Golmani: Predrag Rajković, Vanja Milinković-Savić, Aleksandar Јovanović; Defanzivci: Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Јan Karlo Simić, Kosta Nedeljković, Strahinja Eraković; Vezisti: Saša Lukić, Ivan Ilić, Saša Zdjelar, […]

Aleks Mikelsen prvi protivnik Đokovića na mastersu u Šangaju

Američki teniser Aleks Mikelsen biće prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju, pošto je u prvom kolu savladao Kineza Јunčaoketea Bua rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Mikelsen, 43. na ATP listi, stigao je do pobjede nad Kinezom za sat i 16 minuta i to tako što je u oba seta napravio po jedan brejk, a […]