Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Macina žurka godine u Istočnom Novom Sarajevu

26 Oktobar 2024
1 min.
Macina žurka godine u Istočnom Novom Sarajevu

U sportskoj dvorani u Istočnom Novom Sarajevu, 14. novembra 2024. godine s početkom u 20.00 časova kreće luda noć kakvu još niste doživjeli.

Dragan Marinković Maca, poznat po svom neponovljivom humoru, ovog puta donosi nešto posebno – pravi šou u kombinaciji sa sjajnim bendom i specijalnim muzičkim gostima koji će vas dići na noge!

Ovo nije obična predstava, ovo je žurka godine! Gdje god da se nalazite, pravac Istočno Novo Sarajevo, jer ovakvu atmosferu nećete naći nigdje drugo. Uz kombinaciju vrhunskog humora i muzike koja osvaja, ovo će biti noć za pamćenje!

Karte su već u prodaji na kupikartu.ba, i u Herceg kući u Istočnom Novom Sarajevu zato ne čekajte – obezbijedite svoje mjesto na najluđem provodu u gradu!

Vidimo se na žurci godineeee! Svi ste dobrodošli !!!

Povezani članci

Kejt Midlton se ponovo povlači iz javnosti

Iz Londona su stigle zabrinjavajuće vijesti, princeza Kejt Midlton se ponovo povlači. Kejt Midlton je sve obradovala kada se pojavila na Vimbldonu, a podrška koju joj je publika pružila je izazvala jake emocije kod princeze. Kako tvrdi insajder Palate, Kejt se ponovo povlači iz javnosti kako bi nastavila liječenje. “Ona neće morati da bude u […]

Udala se Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) i njen partner Bojan Perduv juče, 8. juna zakleli su se na vječnu ljubav. Zaljubljeni par je vezi od 2018. godine, a sada stupaju u crkveni brak u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.Kosjerina je zablistala u venčanici sa ogromnim šlepom i golim ramenima i leđima, imala je cvjeće u kosi, dok […]