Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Najmlađa baka u Rogatici – četrdesetdvogodišnja Svjetlana Ćebić

02 Juli 2024
1 min.
Najmlađa baka u Rogatici – četrdesetdvogodišnja Svjetlana Ćebić

Na “Konferenciji beba” u Rogatici za majku sa najviše djece proglašena je Gordana Okilj koja ima petoro djece, a za najmlađu baku četrdesetdvogodišnja Svjetlana Ćebić.


Na području opštine Rogatica između dvije “Konferencije beba” rođeno je sedamdesetoro djece, rečeno je sinoć prilikom otvaranja manifestacije.

Za najmlađu bebu proglašena je Nikodina Mališić rođena 25. juna, a beba sa najviše braće i sestara je Stefan Mijanović, rečeno je Srni u Centru za kulturu i sport “Radenko Mišević”, koji je organizator manifestacije.

Direktor Centra Slaviša Bojović uručio je novčane nagrade u ime načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića.

Na Stadionu malih sportskih igara, gdje je održana 14. “Konferencija beba”, glumci pozorišta “Maslačak” iz Bijeljine izveli su predstavu “Miki i Mini” za veliki broj djece i posjetilaca.

Pokrovitelj manifestacije, čiji je cilj promocija pronatalitetne politike, zdravog i odgovornog roditeljstva, je opština Rogatica.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Imamo moćnu ekipu koja će na OI proslaviti Srbiju i Srpsku (VIDEO)

Imamo snažnu, moćnu ekipu, koja će na Olimpijskim igrama proslaviti Republiku Srpsku, Srbiju, srpski narod i sve ljude koji ovdje vole košarku, istakao je danas predsjednik Srpske Milorad Dodik. Podsjećamo, Dodik je odlikovao ordenima košarkaške reprezentativce Srbije Nikolu Jokića i Bogdana Bogdanovića, te Košarkaški savez Srbije, selektora Svetislava Pešića i predsjednika Košarkaškog saveza Predraga Danilovića. […]

Rođene 22 bebe

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 22 bebe, 13 djevojčica i devet dječaka, rečeno je Srni u porodilištima. Najviše beba rođeno je u Banjaluci – sedam, potom u Gradišci četiri, u Nevesinju tri, u Zvorniku i Doboju po dvije, te u Prijedoru, Trebinju, Foči i Istočnom Sarajevu po jedna. U Banjaluci je […]