Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Od eksplozije bombe u Sokocu oštećena dva automobila i porodična kuća

17 Septembar 2024
1 min.
Od eksplozije bombe u Sokocu oštećena dva automobila i porodična kuća

U Sokocu je oštećena jedna kuća i dva parkirana automobila kada je za sada nepoznato lice aktiviralo bombu u dvorištu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Od jučeršanje eksplozije bombe oštećena je porodična kuća vlasništvo lica čiji su inicijali R.Z. i automobil.

Policijskoj stanici Sokolac lice čiji su inicijali P.B. prijavilo je juče oštećenja i na svom putničkom automobilu, koje se nalazilo parkirano u Ulici Milana Šarca.

Policija je uviđajem na licu mjesta utvrdila da je do oštećenja na vozilu došlo usljed aktiviranja eksplozivne naprave – bombe od nepoznatog lica, u dvorištu porodične kuće lica R.Z. na kojoj su nastala oštećenja, kao i na putničkom vozilu.

Pripadnici Policijske stanice Sokolac, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, preduzimaju sve zakonom predviđene mjera i radnji na pronalasku izvršioca krivičnih djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti.

Povezani članci

KATIĆ: Nastavljamo sa vizijom da Istočno Novo Sarajevo bude najpoželjnije mjesto za život u zemlji

Jovan Katić (SNSD), aktuelni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo, jedini je kandidat za načelnika ove opštine na lokalnim izborima. Iako su iza njega samo četiri godine mandata, čini se da je to bilo dovoljno da ostale stranke procijene da nemaju adekvatnog kandidata koji bi 6. oktobra pokušao da dobije više glasova od Katića. Činjenica da […]

Drugi sajam domaćih proizvoda 29. septembra u Trnovu

Udruženje žena “Trnovke” i opština Trnovo u nedelju, 29. septembra organizuju Drugi sajam domaćih proizvoda “Kad se vrijedne ruke slože”. Svi zainteresovani učesnici mogu se prijaviti na kontakt telefone 065/371-886 i 066/367-091, najkasnije do 25. septembra. Za tri najkreativnija štanda obezbijeđene su nagrade, a planiran je i kulturno- umjetnički program, saopšteno je iz opštine Trnovo. […]