Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Odbojkašica Milica Radović nakon Belgije karijeru nastavlja u Grčkoj

03 Septembar 2021
1 min.
Odbojkašica Milica Radović nakon Belgije karijeru nastavlja u Grčkoj

Nakon četiri godine provede u Belgiji u ekipi Saturnus, odbojkašica Milica Radović (29) karijeru će nastaviti graditi u Grčkoj.

Sjajna Sokočanka koja već godinama nastupa van granica BiH u narednoj sezoni nosiće dres grčkog prvoligaša Ilisiakosa iz Atine koji joj je putem društveni mreža zaželio toplu dobrodošlicu.

Zanimljivo je da će ovo biti njen povratak u Grčku, obzirom da je da je u sezoni 2013/14. nosila dres ekipe Panaksiakos.

U karijeri je igrala još za Radnički, Jedinstvo iz Užica, Merignak (Francuska), te u BiH za Jedinstvo i Kulu Gradačac.

Nezavisne

Povezani članci

Marina Kurteš vicešampionka svijeta

Karatistkinja iz Istočnog Sarajeva, Marina Kurteš, svjetska je vicešampionka u kategoriji mlađih seniorki (U21) do 68 kilograma. U finalu Svjetskog prvenstva u Veneciji Kurteševa je danas poražena od dvostruke uzastopne šampionke svijeta, Talije Sombe iz Francuske, 4:1. Ogroman je ovo rezultat za Marinu i Karate klub Slaviju, a do svjetskog srebra stigla je pobjedama protiv Keitlin […]

Siner: Đoković je legenda tenisa, teško je igrati protiv njega

Italijanski teniser Јanik Siner izjavio je posle osvajanja mastersa u Šangaju da je Novak Đoković legenda tenisa i da je teško igrati protiv njega. Siner je u finalu mastersa u Šangaju savladao Srbina rezultatom 2:0 (7:6(7:4), 6:3) za sat i 39 minuta. – Igrati protiv Novaka jedna je od najtežih stvari. Nisam mogao da nađem način da […]